Egy évekkel ezelőtt eltűnt The Game Awards díj került elő a napokban

2022. március 01.
30.3031
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes sztorival állt elő a nagyvilág számára a PresigelsKey Youtube csatorna üzemeltetője, bizonyos Ryan B, aki azon túl, hogy óriási rajongója a The Game Awards díjátadónak, most beírta a nevét az esemény történelemkönyvébe is.
 

Mindezt egy rejtély megoldásával, történt ugyanis, hogy 2018-ban szőrén-szálán eltűnt az átadást követően az akkori év legjobb független fejlesztésű játékáért járó szobrocska, amit egyébként a Celeste nyert meg, de a készítők soha nem csodálhatták a stúdióban ezt a különleges elismerést.

Ez a helyzet azonban most megváltozott, a streamernek ugyanis sikerült ráakadnia a világhálón a szobrocskára, és bár kifejezetten szkeptikus volt, amikor 375 dollárért megvásárolta - pláne amiért az eladó inkább autóalkatrészekben utazott az eBay-en -, azonban megkockáztatta a dolgot, és nagy meglepetésére a valódi szobor jutott el hozzá.

Bár a streamer szívesen megtartotta volna az ereklyét, ő mégis úgy határozott, hogy visszaadja azt a jogos tulajdonosának, így már az Extremely OK Games indie csapat stúdiójában, megérdemelt és méltó helyén porosodik, amiért cserébe nemcsak kifizették Ryan minden költségét, de még ajándékokkal is elhalmozták.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Moby Dick

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nem semmi. De hogy tűnt el?!

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Aztarohadt.

válasz erre

muki

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Nagyon kemény sztori!

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez de nagy!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt