Egy elemző szerint már most biztos, hogy a PS5 eladásai túlszárnyalják az új Xbox-ot

2020. január 03.
8.1911
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még rengeteg részlet egészen homályos, azonban Piers Harding-Rolls, az IHS Markit Technology elemzője már most teljesen biztos abban, hogy a PS5 eladásai bőven túlszárnyalják majd az Xbox Series X-et, tehát szerinte a következő generáció háborúja eldőlt.

Az elemző nagyjából arra számít, hogy a PS5 és az új Xbox 2020-ban sokkal jobb eladásokat produkál majd, mint elődeik 2013-ban, és mivel a visszafelé kompatibilitás mindkét platform esetében fontos szerepet kap, ezért úgy véli, hogy a rajongók lojalitása a legfontosabb tényező lesz majd a sikerben, és mivel a PS4 sokkal több játékost tud átcsábítani az újgenerációba, ezért a jobb eladások már most garantáltak.

Piers szerint a helyzetet megtámogatja majd az árcédula kérdése is, lévén úgy gondolja, hogy egyik konzol sem kerül majd többe az induláskor, mint annak idején a PS4, tehát ha ez igaz, akkor nagyjából 400 dollár körüli indulóár lesz a jellemző a masinákra.
4 hozzászólás

muki

6 hónapja, 3 hete és 2 napja

Bár jó ideje PS párti vagyok, én erre azért nem vennék mérget. Ha van esze a Microsoftnak, most nagyon megtolja a konzol szekerét.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Bírom ezeket az elemzőket. Néhány százezer dollárért megmondja, mit mindenki tud. Ha meg téved, na bumm. A világ legjobb melója.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nyilván, mint mindig.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ehhez nem kell nagy jóstehetség, az az igazság.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaImperator profiljagery1113 profiljaMarduk profilja