Egy dollárt sem keres az A Way Out-tal az EA

2018. március 14.
4.0881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az EA-t sokan úgy azonosítják, mint a kiadó, aki mindenben csak a hasznot látja, azonban a hírek szerint az általuk támogatott indie játékok esetében ez korántsem igaz feltételezés.

Olyannyira nem, hogy Josef Fares, az A Way Out című kooperatív akciójáték alkotójaként elmondta, hogy bár a program az EA Originals részeként jelenik meg, azonban az EA egyetlen dollárt sem keres vele, sőt mi több, az alkotó a The Sixth Axis-nak nyilatkozva még azt is elárulta, hogy a cég meglepően engedékeny volt velük, ezáltal még abba is belementek, hogy egy megvásárolt példányt egyszerre akár két játékos is használhasson.

Fares hozzátette még, hogy az EA nem szólt bele a munkába, a játékmenetbe, de még a határidőkbe sem, egyszóval belepumpálták a pénzt, de hagyták nyugodtan dolgozni a fejlesztőket, ami nemhogy tőlük, de úgy általánosságban minden kiadótól meglepő húzás.

Persze valamilyen formában azért biztos profitál majd ebből az egészből az EA - maximum nem közvetlenül -, de ez legyen az ő problémájuk, hiszen nekünk a legfontosabb most az, hogy az A Way Out már március 23-án, azaz jövő héten megjelenhet PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 6 hónapja és 21 napja

Biztosan hogy valamilyen úton-módon keres vele, de ezek szerint már kezd jó útra térni a banda. mosolygó smiley
Azért már az is valami. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

BLA BLA BLA BLAAAAA. röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 6 hónapja és 22 napja

Akkor most foglaljuk imába az EA nevét röhögő smiley

válasz erre
A Way Out
4.823 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja