Egy Demon's Souls feldolgozásról beszélt a From Software elnöke

2019. január 23.
4.9671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dark Souls Remastered felbukkanását követően rengeteg rajongó szemében felcsillant a remény, hogy a From Software a jövőben talán utat nyithat egy Demon's Souls feldolgozásnak is, mely a csapat első munkájaként sokakban éleszt nosztalgiát.

Bár a stúdió jelenleg gőzerővel a Sekiro: Shadows Die Twice-on - és a pletykák szerint talán a Bloodborne 2-n - dolgozik a háttérben, azonban Hidetaka Miyazaki elnök így is bátran szóba hozta a Game Informer munkatársainak, hogy ő nagyon szívesen látna egy Demon's Souls feldolgozást is.

Ezzel kapcsolatban azonban igencsak bonyolult a helyzet, egyrészt ugyanis a jogok a Sony kezében vannak, tehát elsőként nekik kellene bólintaniuk a dologra, de Miyazaki szerint az is nehezíti az egészet, hogy mai szemmel már korántsem látja annyira jónak az első munkáját, mint amennyire fiatalon annak hitte.

Az elnök azonban határozottan kiemelte, hogy nyitott az ötletre, ha tehát egy stúdió jelentkezne és szívvel-lélekkel, hovatovább megfelelő minőségben elkészítené a Demon's Souls feldolgozását, ő biztosan áldását adná a dologra.
3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Én nagyon tudnám értékelni

válasz erre

Direktor

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Meglátjuk. Kicsit unalmas a sok remake.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Új Demons Souls játék ötlete fel sem merül esetleg?

válasz erre
Demon's Souls
6.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljamarco profiljarDAVE profilja