Egy dark fantasy világban játszódó kooperatív FPS-t készítenek az Evolve alkotói

2016. december 13.
4.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű hírekkel szolgált számunkra a Turtle Rock Studios csapata, akik korábban a Left 4 Dead és az Evolve miatt váltak ismertté, és bár utóbbi alkotásuk csúnyán a süllyesztőben végezte, a csapat azonban a legfrissebb hírek szerint most újra próbálkozik.

Phil Robb, a stúdió társalapítója ugyanis bejelentette, hogy a Perfect World Entertainment kiadójának égisze alatt egy vadonatúj IP, egy újabb franchise fejlesztésébe kezdtek - az Evolve folytatásában tehát ne is reménykedjünk -, amiről annyit tudunk egyelőre, hogy egy teljesen új, sötét fantasy univerzumot tár majd elénk, amely a játékmenet tekintetében az online kooperatív FPS-ek táborát erősíti majd.

Mivel a srácok most keresnek munkatársakat a projekt legtöbb posztjára, ezért biztosra vehetjük, hogy nagyon a munkálatok elején járhatnak még, amit a 2018-ra betervezett premier is alátámaszt. Formális bejelentés vélhetően jövőre!
3 hozzászólás

totyak

2 éve, 4 hónapja és 17 napja

A legjobbakat kívánom nekik, tényleg, de annyira elcsépelt témát sikerült választaniuk. Online fantasy játék, végülis alig van belőle pár tucat. Kicsit megerőltethetnék a szürkeállományt, hogy valami kreatív gondolat is kipattanjon.

válasz erre

WillThaWheel

2 éve, 4 hónapja és 17 napja

Remélhetőleg tanultak az Evolve hibáiból és sikerül összedobniuk egy jó játékot... Ebben a témában sok lehetőség van, kíváncsian várom mi lesz belőle.

válasz erre

VaPe

2 éve, 4 hónapja és 17 napja

Sok sikert nekik, remélhetőleg összeszedik magukat.

válasz erre
Evolve
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profilja5t3v3nk3 profiljatotyak profiljaImperator profiljahavrillal profiljamarco profilja