Egy csipetnyi Need for Speed is kerül a Call of Duty: Black Ops 4-be

2019. február 25.
4.6541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Treyarch a hétvégén egy újabb limitált ideig elérhető játékmóddal bővítette a Call of Duty: Black Ops 4-ben megtalálható Blackout battle royale módot, mely Hot Pursuit név alatt a Need for Speed élményét hozza el az alkotásba.

A Hot Pursuit játékmód lényege, hogy egyszerre 80 játékos kerül a Blackout világába, ahol mindenki választhat, hogy rendőr vagy rabló szeretne lenni, majd ha ez megtörtént, elindul a nagy hajsza, aminek részeként őrült száguldás veszi kezdetét, hiszen a rablók óriási izomautók volánja mögött ülve fosztogathatják a pályát, míg a rendőrök egy szintén gyors furgonnal próbálhatják őket megakadályozni ebben, aminek részeként óriási autós üldözésekre kerülhet sor.

Bár a játékmód jópofa, sajnos csak egy rövid ideig lesz elérhető a Call of Duty: Black Ops 4 világában - egyelőre csak PS4-en csaphatunk le rá -, de David Vonderhaar megerősítette, hogy a mókával érkezett új autók nemsokára végleges formában is csatlakozhatnak a játékhoz.


Call of Duty: Black Ops 4-ben megtalálható Blackout battle royale módot, mely Hot Pursuit név alatt a Need for Speed élményét hozza el az alkotásba.'>
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 9 napja

Érdfekesen fog benne festeni ez a mód, az biztos. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 6 hónapja és 10 napja

De****.

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 10 napja

Ööööö az igggeeeeeeen. meglepett smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja