Advertisement

Egy bennfentes szerint egy igazi pokoltúra a GTA VI fejlesztése

2021. november 01.
63.9731
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Rockstar Mages Chris, aki megbízható forrása a GTA-sorozatot érintő kiszivárogtatásoknak, megosztott néhány részletet a Grand Theft Auto VI-ról és a Red Dead Redemption Remasteredről.

Chris szerint a Grand Theft Auto VI jelenleg "fejlesztési pokolban" van. A Rockstar közvetlenül azután kezdte újra a fejlesztést, hogy Dan Houser elhagyta a céget, és nem mellesleg a Take-Two eredetileg 2020-ra tervezte a játék bejelentését.

Ahogy Chris megjegyezte, a Rockstar 2019 óta túl sokszor változtatott a történeten és más játékelemeken. A jelek szerint a GTA VI a Rockstar eddigi legkáoszosabb projektje, ami még az eredeti Red Dead Redemption játéknál is rosszabb.

Végül Chris azt állította, hogy a Rockstar dolgozik a Red Dead Redemption Remastereden a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re - bár Chris nem árulta el, hogy ez a remaster melyik platformokra fog megjelenni. Mivel azonban ez még messze van, feltételezhetjük, hogy mostani generációs masinákra és PC-re fog megjelenni.

Ez a felújítás hasonló lesz a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Editionhöz. Más szóval nem egy egyszerű felbontásnövelő remaster lesz, hanem új grafikai funkciókat fog tartalmazni. Chris szerint azonban a szóban forgó remaster sem fog egyhamar megjelenni.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 4 napja

Legyen is nekik pokol ha már ennyit várakoztatnak!

válasz erre

muki

3 hónapja, 4 napja

Sose lesz ez kész... Ennyi ideig húzni valamit, az embernek teljesen elmegy a bizalma.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 4 napja

Én már teljesen letettem róla. Telibe****ják a játékosok kívánságait évek óta. Fos banda lett ebből is.

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 4 napja

Hát bravó.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja