Egy befektető szerint a Disney felvásárolhatja az Activision Blizzardot

2019. július 23.
3.8501
Maniac profilja, adatai
Maniac
Meglepő kijelentésekkel szolgált Nick Licouris, a Gerber Kawasaki egyik befektetője, aki a piaci helyzet alapján úgy véli, hogy a Disney a jövőben bekebelezheti majd a teljes Activision Blizzardot.

Ennek az oka Nick szerint az, hogy a videojátékokra koncentráló vállalat részvényeinek értéke több mint 40 százalékot csökkent az elmúlt évben, vagyis olyan állapotban van a cég, hogy alkalmas a felvásárlásra, azonban kevés olyan befektető létezik a világon, aki képes lenne bekebelezni egy ekkora óriást, de a Walt Disney ide sorolható.

Nick szerint, ha össze is jönne egy ilyen üzlet, a kompánia még mindig legalább 35 milliárd dollárt ér, de amennyiben a Disney alaposabban is meg akarná vetni a lábát a játékiparban, akkor egy ilyen befektetés hosszabb távon rendkívül jövedelmező lenne a számukra.

Mindez természetesen még csak spekuláció, ugyanakkor a Disney figyelmét már korábban felkeltette az Activision Blizzard, elég csak arra gondolni, hogy a hozzájuk tartozó ESPN3 csatornán engedélyezték az Overwatch League mérkőzéseinek közvetítését.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 hónapja, 6 napja

Oh... az pont kellene nekünk!
JA NEM!

válasz erre

marco

2 hónapja, 6 napja

Na az baszna csak be!

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 6 napja

Túl sokat akar a ****ka...

válasz erre

muki

2 hónapja, 6 napja

A Disney már mindent megvesz. Nem is értem miért engedik ezt meg nekik.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljaStarjumper profiljaadriano profiljatotyak profiljagery1113 profiljawazko profilja