Egy álláshirdetés arra utal, hogy TPS nézetű lesz a Hitman alkotóinak James Bond-játéka

2021. július 20.
26.8581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az IO Interactive égisze alatt formálódó James Bond-játékról egyelőre vajmi keveset tudunk, ugyanakkor egy álláshirdetés által kiderülhetett, hogy valójában egy külső nézetes címről lesz szó.
 

A keresett alkalmazottnak a mesterséges intelligenciával kapcsolatos programozásokat kell majd végrehajtania, ugyanakkor a pozíció követelményeiben ott van, hogy az illetőnek tapasztalattal kell rendelkeznie TPS játékok terén. Ez értelemszerűen nem azt jelenti, hogy egészen biztosan belső nézetes akció lesz a James Bond-játék, de elnézve a Hitman-játékokat, könnyen meglehet, hogy az IO Interactive nem szakít a TPS nézettel.

Emellett olyan dolgokat is leszögez az álláshirdetés, amiket már eddig is tudtuk, mint például hogy egy totál új Bond-sztorit fog elmesélni a játék, illetve hogy egy eredetsztori lesz arról, hogy hogyan kapta meg a 007-es minősítést az ismert ügynök.
3 hozzászólás

muki

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Pontosan erre számítottam.

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Mondjuk stílusában is igen hasonló a két karakter, szóval ez egy Hitman lesz JB köntösben...

válasz erre

Patrik94

3 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem vagyok meglepve. Nem merik elhagyni a járt utat...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaKisember001 profiljasony1515 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaaszkorbin profiljaGrifid profiljaM.O.R.P.H. profilja