Egy 22 órás streambe halhatott bele a világ egyik legismertebb World of Tanks játékosa

2017. február 22.
9.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szörnyű tragédia árnyékolja be ezekben a percekben a World of Tanks világát, hiszen elhunyt a játék egyik legismertebb és legprominensebb alakja, Brian "PoShYbRiD" Vigneault, aki nem kizárt, hogy egy hosszúra nyúlt stream miatt lelte halálát.

Történt ugyanis, hogy Poshybrid már 22 órája streamelte játékát a Twitch-en keresztül, hogy pénzt gyűjtsön a Make-A-Wish Alapítvány számára - tehát kivételesen nem öncélú cselekedetről volt szó -, amikor megállt, hogy cigiszünetet tartson, ám ezt követően soha nem tért már vissza a képernyőre.

Egy 22 órás streambe halhatott bele a világ egyik legismertebb World of Tanks játékosa - 2. kép

A Kotaku beszámolója szerint a Virginia-i rendőrség nyomozást indított az ügyben, de nagy a valószínűsége annak, hogy a Twitch-en 7852 feliratkozóval rendelkező PoShYbRiD abba hallhatott bele, hogy alvás, evés és ivás nélkül sikerült lenyomnia a 22 órás streamet, ami túlterhelte szervezetét. A férfi mindössze 36 éves volt, és eredetileg 24 órát szeretett volna egyhuzamban játszani a tankos MMO-val.
9 hozzászólás

totyak

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Lehet, hogy parasztnak fogtok tartani, de szerintem én mondom ki, amit talán sokan mások is gondolnak. Így járt, hülye volt, ráfaragott. Naponta több ezren halnak meg, mégsem mondunk egyikért sem imát és minket is leszärna mindenki más, ha mi patkolnánk el. Nem volt rokonom, barátom, ismerősöm, életemben nem hallottam az emberről. Nem akarok szívtelennek tűnni, de ez az igazság, magának kereste a bajt.

válasz erre

HunTalan

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Kicsit túl van színezve az egész. 1 ember kb 3 napig bírja víz nélkül, kaja nélkül 4-6 hét.
24 órás álmatlanságba pedig nem lehet belehalni.Nem egy streamer csinál 24 órás live ot - ami nem minden esetben jelenti azt, hogy a gépnél kell 24 órába ülni, nem lehet enni vagy inni.
"amikor megállt, hogy cigiszünetet tartson" - elfelejtette h szomjas, vagy éhes?
Részvétem a családjának, nyugodjon békében.
(Viszont kerüljük már a további cikkekben az ilyen fordítási hibákat, vagy fantázia cikkeket, mert tartalmilag azt is belehetett volna írni, hogy megnézte a kör 2. részét)

válasz erre

WarriorAutobot

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Alvás még oké, de hogy evés és ivás nélkül? Az már nagyon sok, de sajnálom nagyon.
Nyugodjék békében!

válasz erre

Tuttu13

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nyugodjék békében!
Amúgy a fullos account-al mi lesz?

válasz erre

Elisorne

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Eddig a hírről ez volt a legértelmesebb és legnormálisabb cikk és cím ezt meg kell jegyeznem és csak gamer portálokon találkoztam vele eddig. Amúgy meg igen szünet kell ezt be kell ismerni.

válasz erre

marco

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Obazd a szerencsétlen. Valószínűleg volt itt valami összetettebb probléma amit ez a maraton hozott elő nála. Sajnálom, nyugodjon békében.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Hát sajnálom mindenesetr. RIP.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Egy 24 órás stream egyáltalán nem tűnik halálosnak. Cigi belefér, de az evés és ívás nem... Nemes cél vagy sem, ostobaság volt.

válasz erre

1000feri

3 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nem tudta hol a határ.... R.I.P.

válasz erre
World of Tanks
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja