Egy 15 éves lányt azért zaklatnak, mert legyőzött egy profi játékost egy Super Smash Bros. Ultimate bajnokságon

2019. július 06.
5.6881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy 15 éves Super Smash Bros Ultimate játékos, Bocchi sikeresen győzelmet aratott egy profi játékos, Ally felett, és bár azt hinnénk, hogy ez meghozza a fiatal lány számára a gyors népszerűséget, éppen ellenkezőleg sült el a dolog.

A közösség ugyanis zaklatni kezdte őt, ráadásul mindezt úgy, hogy Isabelle-t választotta a mérkőzés során, akiről tudni kell, hogy távolról sem tartozik a felsőkategóriás harcosok közé, és a profi meccsek során ritkán kerül beválasztásra. A kérdéses ütközet:

Nézd nagyban ezt a videót!
Bocchi a Twitterén fejtette ki érzéseit ezzel kapcsolatban, ahol elmondta, hogy mivel a kevés női Smash-játékosok közé tartozik, így ez sem segít a helyzetén, többen is szexista megjegyzésekkel bombázzák, és bár vannak, akik kedvesen nyitnak felé, többségben csak a negatív támadásokat kapja, érthetően ezzel nehezen képes megbirkózni.Miután a zaklatást megkezdte a közösség, elszakadt a közösségi médiától, és csak és kizárólag a játékra fókuszált, hogy egyre jobb és jobb legyen benne, mert nem szerette volna, hogy azért gyűlöljék, mert nyer. Hozzátette végül, hogy rengetegen pozitív szavakat is intéztek felé, ami roppant jól esik számára, viszont elég nehezen képes megemészteni a támadó hangokat.6 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nem értem sok ember miért érzi úgy, hogy meg kell védenie a vesztes felet. Majd, ha ő úgy érzi, hogy valami nem volt fair, akkor szól érte. Szomorú, hogy mennyi IQ nulla ember rohangál a világban és még Internet elé is engedik őket.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nekem elég fairnek tűnt, szóval csak sok a crybaby a vesztes rajongói között.

válasz erre

zender

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Pont szerencséje volt a lánynak ezért nem kéne támadni.

válasz erre

Santonio

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Eléggé fájhatott ez valakinek és hát egyből ment a fika.

válasz erre

muki

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kemény sztori.

válasz erre

rDAVE

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Semmi új... A rajongók hangos kisebbsége mindig gyökér, ha elpicsázzák a kedvencüket. Itt van a háttérben az F1 reklámotok... Olvastátok már mi megy facebookon egy-egy F1 hétvége után vagy csak úgy általában minden F1 hír alatt? Undorítóan osztják egymást. Biztos vagyok benne, hogy a lányt többen támogatják, mint piszkálják és jó pár új rajongója is lett. Az internetnek sajnos része a sok frusztrált kisember.

válasz erre
Super Smash Bros. Ultimate
18.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaMarduk profiljagery1113 profilja