Egy 14 éves csalót pereltek be a Fortnite fejlesztői, anyukája pedig tigrisként vágott vissza

2017. november 28.
17.3311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mióta a Fortnite Battle Royale játékmódja megjelent, az Epic Games alkotása elképesztő népszerűségnek örvend, és ezzel együtt természetesen a csalók is megjelentek, akikkel szemben a stúdió vasmarokkal igyekszik fellépni.

Emiatt történt, hogy a csapat még októberben két játékost is beperelt, amiért csalásra használható aimbot szoftvereket készítettek és árultak, sőt segítették a stream snipe-ot is - ebben az esetben népszerű streamerekre vadásznak csalásokkal -, amivel több rendben is megszegték a szabályokat, így 150 ezer dollárnyi szerzői jog megsértése miatt perelték be a két játékost.

Csakhogy a dologba egy kis probléma csúszott, mert amint kiderült, az egyik csaló még csak 14 éves volt, és éppen ezért nem ő, hanem édesanyja támadt rá az Epic Games-re egy nyílt levélben, amiben kifejti többek között, hogy a Fortnite csak szülői beleegyezéssel játszható kiskorúak számára, ő azonban például semmilyen engedélyt sem adott erre, vagyis elsőként a fejlesztők hibáztak.

Az anya kifejtette továbbá, hogy mivel a játék free-to-play, tehát ingyenes, a fejlesztőknek nem keletkezhetett káruk a csalásból, és úgy véli, hogy nem a játékosokat, a csalószoftverek terjesztését engedélyező platformokat kellene megbüntetni, hiszen kisfia sem készítette, hanem egy ilyen helyről töltötte le magának ingyen a csalószoftvert.

Az anyatigris hozzátette még, hogy nem kisfia, hanem az Epic Games követett el bűncselekményt a fentiekkel, illetve azzal, hogy gyermeke nevét nyilvánosságra hozták, így nem kizárt, hogy éppen a stúdió lehet majd az, aki csúnyán megüti a bokáját.
Fortnite Battle Royale játékmódja megjelent, az Epic Games alkotása elképesztő népszerűségnek örvend, és ezzel együtt természetesen a csalók is megjelentek, akikkel szemben a stúdió vasmarokkal igyekszik fellépni.'>
9 hozzászólás

RyutheStaR

6 éve, 11 hónapja és 8 napja

Az anyját a kölykével együtt egy lakatlan szigetre dobnám, ott fröcsögjenek és csaljanak. Tisztán látszik, hogy még a a nagypofájú asszonynak áll feljebb, ahelyett, hogy elnézést kért volna és leszidta volna a félrenevelt selejtes fiát.
De utálom az ilyen embereket....

válasz erre

totyak

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Kicsit erős szerintem, hogy játékban való csalás miatt perelni akarnak valakit. Tiltsák le a fiókját, mint minden más online játékban szokták és kész. Rajta kívül még kb. fél millió csíter rohangál a játékban, de nekik éppen ezt az egyet kellett kipécézni. Az, hogy az anyja nem tudott a dologról, teljesen reális. Melyik 14 éves mellett áll ott az anyja, hogy mit csinál a neten? Meg lehetett volna ezt oldani szebben is. Lehet, hogy az anyának nincs igaza, de hogy a fejlesztő cég egy szärrágó banda, az is biztos. Az én szememben biztosan azok.

válasz erre

miertkellettaregbevezetes

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Attól az a kis 14 éves gyökér egy köcsög csíter marad......

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Alattam már megfogalmazták, hiszen van egy szerződés amit általában a felhasználók 99.9999999%-a elolvasás nélkül elfogadja.
Ilyenkor meg ugathat akármit hisz azt se tudja mit fogadott el. Akkor meg így járt! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

gokuvsvegita

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

"a Fortnite csak szülői beleegyezéssel játszható kiskorúak számára, ő azonban például semmilyen engedélyt sem adott erre, vagyis elsőként a fejlesztők hibáztak."

Akkor nem az anya a hibás, mert nem figyel a gyerekére? :V :V :V

válasz erre

Direktor

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nem normális a nő, tipikus korlátolt agy. Magyar? röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

A csalók pont akkora kárt okoznak F2P játéknak, mint fizetősnek; elriasztják a normális játékosokat. Nyílván a nő azt képzeli, hogy ingyen van a játék és nem a játékosok pénzéből élnek... A szerződést meg a kölke fogadta el, nem a fejlesztő felelőssége a korhatár betartatása, hanem pont az ővé...

válasz erre

drift3r91

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Helyén van az esze. Bár csak a PUBG kapna birságot.

válasz erre

1000feri

6 éve, 11 hónapja és 9 napja

Csiszolt egy nőszemély röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja