Egészen más lesz a Dishonored PC-s és konzolos változatának kezelőfelülete

2012. június 20.
1.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arkane Studios az egyik olyan régi vágású alakulat, akik hisznek abban, hogy a PC-s játékok kora még egyáltalán nem áldozott le, erre enged következtetni, hogy Raphael Colantonio, avagy a csapat vezére úgy nyilatkozott a PC Gamer magazinnak, hogy a Dishonored esetében teljesen más lesz a PC-s és a konzolos változat kezelőfelülete.

Ez esetünkben annyit jelent, hogy míg a konzolos verziók irányítása kontrollerhez lesz igazítva, addig a PC-s változatok billentyűzetre és egérre, ahogyan az minden más projekt esetében is megkövetelhető lenne.

Raphael elmondta, hogy a kétféle kezelőfelület miatt - ami esetünkben az irányítást is magában foglalja - a konzolos játékosoknak éppen úgy szeretnének a kedvükre tenni, mint a hardcore PC-s rajongóknak.

Harvey Smith, az Arkane Studios egyik vezető munkatársa mindehhez hozzátette még, hogy a PC játékoknak és fejlesztésnek egy nagyon erős kultúrája van még mindig, a PC-s standardok pedig elég meghatározók a csapat berkein belül.

A stúdió tagjai példát is hoztak számunkra, állításuk szerint nem szeretnének úgy járni, mint a Bethesda, akik a The Elder Scrolls V: Skyrim esetében a PC-s változat irányítását is a konzolokhoz igazították. A Dishonored esetében ilyen biztosan nem lesz!
Dishonored esetében teljesen más lesz a PC-s és a konzolos változat kezelőfelülete.'>
2 hozzászólás

Braddock

12 éve, 10 hónapja és 8 napja

Szerintem ez eddig sem nagyon volt másképpen!

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 8 napja

Király. Jó is ez így

válasz erre
Dishonored
2.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja