Egészen szürreális kedvcsinálót kapott a Boundary című zéró gravitációs FPS

2020. április 03.
6.4261
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Surgical Scalpels Studio munkatársai ismét hallattak egy kicsit legújabb videojátékukról, aminek apropójából egy igazán látványos kedvcsináló robogott be közénk a Boundary című zéró gravitációs FPS-ről.

A felvételen kifejezetten különös, mondhatni szürreális formában ismerkedhetünk a többjátékos módra fókuszáló űrlövöldével, melyben valóban a távoli világűr vár majd ránk, ahol zérógravitációs környezetben csatlakozhatunk a küzdelmekhez, méghozzá érdekes mechanizmusok és kihívások társaságában, hiszen nemcsak az ellenfeleinkkel kell megküzdenünk, hanem mindemellett még a gravitációval is.

Hogy miként néz ki mindez a gyakorlatban, azt a kínai fejlesztők az alábbi gameplay trailer részeként mutatják meg nekünk alaposabban is, bár vegyük számításba, hogy a specializációkat, a különféle kasztokat, fejlesztéseket és egyebeket itt és most nem tudták még prezentálni nekünk. A Boundary várhatóan PC-re és PS4-re érkezik az idén!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Nagyon szuper ötlet, tetszik. Ha csak egy lövöldözős játék lenne, akkor egy lenne a tucatból, de a zéró gravitációnak köszönhetően a törmelék hegyek az űrben nagyon jól néznek ki, illetve a mozgás sem ugyanaz, mint egy CoD-ban. Ügyes.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja,

Wow nagyon állat!

válasz erre

muki

6 hónapja,

Jó nagyon a grafika.

válasz erre

Gólem

6 hónapja,

Nagyon fura.

válasz erre
Boundary
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja