Egészen őrült élménnyé válik TPS nézetből a Doom

2018. augusztus 27.
4.5261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy egészen különleges videót rögzített a 2016-os Doom-ból a Shesez Youtube-csatorna, akiknek sikerült alaposabban is beletúrni a játék fájljaiba, aminek jóvoltából megismerhetjük, milyen lett volna külső nézetből ez a nagyszerű FPS.

A Boundary Break videósorozat egy ideje már kifejezetten ezekre az őrültségekre koncentrálva jelenteti meg újabb epizódjait, és ezúttal egy igazi csemegét hoztak a Doom képében, amiből egészen furcsa animációkat és pillanatokat tudtak előcsalni azt követően, hogy megkapták a lehetőséget a játékban a kamera szabad reptetésére.

Ennek megfelelően hősünket külső nézetből láthatjuk, de jellemzően fej nélkül, sőt sokszor csak a karjai és a lábai látszódnak - hiszen egy FPS esetén felesleges mást is lemodellezni -, azonban nem ez az egyetlen érdekesség, ami előbukkan az alábbiakban. Inkább mutatjuk:

Nézd nagyban ezt a videót!



Doom-ból a Shesez Youtube-csatorna, akiknek sikerült alaposabban is beletúrni a játék fájljaiba, aminek jóvoltából megismerhetjük, milyen lett volna külső nézetből ez a nagyszerű FPS.'>
3 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 24 napja

Kegyetlen hülyén néz ki csak ezzel a kézzel meg lábbal! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 24 napja

Hú ez nagyon beteg.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 24 napja

[Tiltott felhasználó!]

Doom
7.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljarDAVE profiljamarco profilja