Egész nyáron zajló esemény várható Summer Game Fest 2020 néven

2020. május 01.
16.2051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Geoff Keighley neve roppant fajsúlyos a gaming iparon belül, hiszen mégiscsak a The Game Awards, a gamescom és hasonló kezdeményezések kapcsolódnak hozzá, most pedig egy újabb rendezvényt fog útjának indítani.
 

Mint az ismeretes, idén nem lesz E3, ennek nyomán pedig rengeteg "pótlék show-val" tervezik betölteni az űrt a különféle szereplők. Geoff Keighley most lerántotta a leplet a Summer Game Fest 2020-ról, ami egy májustól augusztusig tartó megmozdulás lesz. Egy sor digitál eseményre számíthatunk, amiknek a részét fogják képezni a bejelentések, az in-game eventek, a játszható tartalmak és megannyi más.

Olyan kiadók képzik ennek az egésznek a részét, mint a 2K Games, az Activision, a Bandai Namco Entertainment, Bethesda Softworks, Blizzard Entertainment, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, Electronic Arts, Microsoft, Private Division, Riot Games, Sony Interactive Entertainment, Steam, Square Enix, és a Warner Bros. Interactive Entertainmen. Minden kiadó le fogja leplezni hamarosan, hogy a saját eventje mikor esedékes.

Mindez a gamescom 2020-szal fog záródni, amire augusztus 24-én számíthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja

Én már elvesztettem a fonalat hogy melyik melyik...

válasz erre

muki

1 éve, 6 hónapja

Ez már vagy a tizedik summer game valami!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
SGF 2020
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja