Egész hétvégén ingyen kipróbálhatók lesznek a Heroes of the Storm hősei

2017. január 10.
4.3481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Heroes of the Storm ingyen elérhető, letölthető és játszható, azért vannak benne fizetős tartalmak bőséggel, de szerencsére a Blizzard időről-időre betekintést enged ezekbe, hogy legalább a vásárlás előtt kipróbálhassuk, amire fáj a fogunk.

Az előttünk álló hétvégén most egy ilyen lehetőséget garantál számunkra a csapat, lévén január 13. és január 16. között minden régióban ingyenes hétvége lesz a Heroes of the Storm-ban, ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy minden hőst ingyen kipróbálhatunk, legyen az egy frissített képességekkel rendelkező régi harcos, esetleg egy olyan újabb hős, mint Zul'jin.

Hogy mégis miért lesz érdemes ránézni most az alkotásra, azt az alábbi felvétel is alátámasztja, melyben a Blizzard bemutatja, hogy milyen frissítések és újdonságok is érkeztek az elmúlt évben a Heroes of the Storm-hoz.

Nézd nagyban ezt a videót!



Heroes of the Storm ingyen elérhető, letölthető és játszható, azért vannak benne fizetős tartalmak bőséggel, de szerencsére a Blizzard időről-időre betekintést enged ezekbe, hogy legalább a vásárlás előtt kipróbálhassuk, amire fáj a fogunk.'>
2 hozzászólás

William

7 éve, 10 hónapja és 21 napja

Jó üzletpolitika röhögő smiley

válasz erre

bekecs

7 éve, 10 hónapja és 23 napja

Micsoda rávezető akció! röhögő smiley

válasz erre
Heroes of the Storm
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja