Eevee-témájú Tamagotchit dob piacra a Bandai Namco

2019. május 13.
4.3551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco néhány évvel ezelőtt döntött úgy, hogy újra piacra dobja sokunk gyerekkorának egyik kedvelt virtuális játékát, avagy a Tamagotchit, melynek felturbózott változata messze nem ért el akkora sikert, mint egykoron az eredeti.
Advertisement

Japánban azonban a másodvirágzás is elképesztő pénzeket termelt a csapatnak, emiatt pedig a Bandai Namco most bejelentette, hogy a Pokémon Company közbenjárásával elkészítenek egy limitált példányszámban megjelenő Eevee x Tamagotchi névre hallgató eszközt, mely a virtuális zsebállat huszadik évfordulóját hivatott megünnepelni - illetve a Pokémon-lázat meglovagolni.

A kérdéses kis gépezet minden téren ugyanúgy néz majd ki, mint a klasszikus Tamagotchik, csak éppen a speciális dizájn mellett Eeevee karakterét gondozhatjuk rajta a monokróm LCD kijelzőn. Hogy a kis kütyü mikor érkezik, azt nem tudjuk, mint ahogyan azt sem, hogy felénk kapható lesz-e.
3 hozzászólás

usako

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

A borítóképen található kis Eevee témás tamagotchi már megjelent 2019. januárban, nagyon hamar kifogyott az előrendelés (hlj.com pl, szállít ide is), de biztosan lesz még töltés, vagy újra kiadás, pink színben is létezik! Azért is figyeltük, mert barátnőm nagyon örült neki, előtte ugyanis csak limited kiadásban volt.

[Külső link megosztása tilos - Moderátor: marco]

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Azta mindenit! meglepett smiley Annak idején emlékszem, még temetőjük is volt! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 3 hónapja és 7 napja

Az igen! meglepett smiley Visszaköszön a múlt! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Korpácsi pierre  profiljamarco profilja