Eddig egymillió látogató, hétmilllió letöltés az EUtube-on

2007. október 18.
1.9311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Alig három hónappal ezelőtti debütálása óta már több mint egymillió látogató fordult meg az Európai Unió népszerűsítésére létrehozott EUtube internetes honlapján, és közel hétmillió nézője volt a csatornára feltöltött videoklipeknek - jelentette be hétfőn az unió "kormánya".

"Az EUtube sikere csak megerősíti, hogy érdeklődést keltő módon kell kommunikálni, és azon a médián keresztül, amelyet amelyet az emberek szívesen használnak" - nyilatkozta Margot Wallstorm, az Európai Bizottság kommuniációért felelős elnökhelyettese.

Jelenleg 69, rendkívül széles témaválasztékot felmutató videoklip látható a bizottságnak a YouTube videomegosztó oldalán elindított saját csatornáján. A legnépszerűbb, eddig 4 milliónál is több nézőt számláló rövidfilm az európai törvényhozókból vegyes érzelmeket kiváltó "LOVE - Film Lovers Will Love This" (Szerelem - a moziimádók imádni fogják) című, 44 másodperces montázs, amely európai filmek erotikus jeleneteit gyűjtötte össze.

Hasonlóan népszerű volt egy közegészségügyi témájú klip, az "AIDS: Remember me? (AIDS - Ugye nem feledkezel meg rólam?) című, illetve egy olyan felvétel, amely a nyári görögországi erdőtüzek megfékezésére tett erőfeszítéseket mutatja be; ez utóbbira 180 ezren voltak kíváncsiak három hét alatt.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja