Ecochrome: Nem készül folytatás

2008. július 31.
2.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem készül folytatás a PlayStation Portable és PlayStation 3 exkluzív Ecochrome-hoz, tudtuk meg a játék mögött álló csapat két tagjától nem rég.

A vizuális csalódásokat okozó, fejtörő puzzle produktum második felvonása helyett egy újabb, megoldásokban az Ecochrome-hoz nyomokban hasonlatos anyagot szeretnének készíteni, mesélte Tatsuya Suzuki producer és a Kyushu University Jun Fujiki-je. Aki tehát a második Ecochrome-ra várakozott, ne tegye ezentúl.

A trükkös, vizuális csalódásokra és fejtörőkre épülő Ecochrome megáll az első felvonásnál, a Sony Japan Studio-ja nem tervezi a különleges képivilággal megáldott játékának folytatását. Akik viszont beleszerettek a műfajába, azoknak sem kell elkeseredniük, hiszen Fujiki-san határozottan állítja, hogy továbbra is szeretne együttműködni a stúdióval, akik már dolgoznak is egy újabb, az Ecochrome-tól teljesen eltérő, ám stílusában mégis hasonlatos anyagon.

Konkrétumokra sajnos nem derült fény, de ha a két elmebajnok is részt vesz a project-ben, akkor nincs okunk aggodalomra. Van éppen azért van? Az Ecochrome egy rétegjáték, csak nagyon keveseknek veszi be a gyomra annak látványvilágát és megvalósítását, mégis egy kiváló alkotásnak számít, persze nem a legpopulárisabb körökben. Nem lesz Ecochrome 2, de lesz helyette valami más, ami mégis hasonló. Meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

Aki az alapművet sem ismeri, az csak lessen lejjebb és kössön vele barátságot, hogy legyen elképzelése arról, milyen orbitális elvontságok várnak még ránk a zseniális alkotók műhelyéből.

Ecochrome
#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Erről a játékról még nem is hallottam, de a videó alapján olyan ügyességi játékról van szó, amit szeretek. Vagyis szeretnék, ha lenne PC-re szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profiljaKisember001 profilja