Ebben a hónapban esedékes az első NeverDead DLC

2012. február 08.
1.8101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A kritikai szemle hagyott némi kívánnivalót maga után, a közönség vastapsa pedig egyszerűen elmaradt: no de oda se neki! A DLC attól még töretlen lendülettel közeledik felénk.

Mi tagadás, a NeverDead elsősorban a rendkívül NeverDead_ertekelesek' target='_blank' rel='nofollow'>vegyes értékeléseivel kaszabolta magát a figyelem központjába az utóbbi időkben, ám akárhogy is éreztek iránta, azért egy játékmódokkal és skinekkel megpakolt DLC-nek bizonnyal nem fognak tudni ellen állni a játék birtokosai...

Merthogy a február 21-én érkező DLC-ben bizony lesz minden. A pakk tartalmaz például egy Nikki Summers skint a játék co-opjához, két vadi új kosztümöt a főhős Bryce Boltzmann számára, valamint három új módot az elmegyógyintézetes pályához.

A játékmódok között szerepel az Egg Hunt, amelyben a játékos feladata a kincsek felkutatása; a Fragile Alliance, amely különböző checkpointos versenyeket rejt; illetőleg az Onslaught, ahol a játékosnak ilyen-olyan helyiségeket kell megtisztítania az ellenfelektől.

Az árat ezidáig nem közölték a nagyérdeművel.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Jó játék jó lenne ingyenes dlc lenne

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Nekem is bejön

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

szerintem am tok jo jatek

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 2 napja

Talán jobb lesz tőle

válasz erre
NeverDead
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja