Ebben a humoros Xbox One S reklámban már legalább nem hazudnak

2016. október 31.
3.4151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb reklámfilmet mutatott be a Microsoft az Xbox One S kapcsán, amelyben a redmondi óriás már legalább nem nevezi Amerika legjobban fogyó konzoljának az Xbox One-t, ellenben egy híres sportolóval igyekszik népszerűsíteni a masinát.

A reklámfilm keretein belül ugyanis maga Antonio Brown, a Pittsburgh Steelers NFL-csapat egyik játékosa tűnik fel, aki stílusosan a sportághoz kapcsolódó játékadaptációval bohóckodik egyet a kamera előtt.

A reklám egyébiránt nem is annyira erről, mint inkább arról szól, hogy az Xbox One S már 2TB-os merevlemezzel is elérhető, és az IHS Markit adatai szerint az Xbox Live jelenleg a leggyorsabb és legmegbízhatóbb játékos szolgáltatás a világon.

Nézd nagyban ezt a videót!



már legalább nem nevezi Amerika legjobban fogyó konzoljának az Xbox One-t, ellenben egy híres sportolóval igyekszik népszerűsíteni a masinát.'>
4 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 16 napja

Hát én nem nevettem alatta... röhögő smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 16 napja

Annyira nem is humoros, meg annyira nem is reklám a maga 20 másodpercével. Tovább tartott, míg a fickó felvette a sportszerelést, mint amíg leforgatták ezt.

válasz erre

csirkee

8 éve, 17 napja

Kicsit gonosz a hír címe nyelvnyújtó smiley

válasz erre

muki

8 éve, 17 napja

Abban nem vagyok biztos hogy ez a leggyorsabb de az biztos hogy a letöltés sokkal gyorsabban megy mint PSlive-on. Ott nagyon be van korlátozva a letöltési sebesség...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja