East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be

2009. augusztus 23.
3.0741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive egyáltalán nem lazsált a kölni gamescom kiállításon, hiszen bejelentések, rengeteg új videó, kép és természetesen információ is érkezett a csapat háza tájáról, amelyeket megkoronázott néhány már megjelent cím, rendezvényen való szerepeltetése.

A sok újdonság és látnivaló persze nincsen rendezvényhez kötve, ezt pedig a Paradox emberei is nagyon jól tudják, éppen ezért a mai napon nyilvánosságra hoztak néhány, a frissen bejelentett East India Company alkotás kiegészítőlemezéből származó képet.

A Privateer névre hallgató expanzióról Kölnben rántották le a leplet az illetékesek, és megosztottak velünk néhány információ mellett egy bemutatkozó videót is, amelyet visszakeresve magad is megtekinthetsz, de előtte még olvass tovább, és ne hagyd ki a hír végén található friss képeket sem, amelyek teljesen in-game screenshotok, tehát értékes darabok.

Az expanzió mindemellett két új kampánnyal fogja gazdagítani az alapjáték felhozatalát, de sok más egyéb apróságot is hoz a játékmenetbe. Ha mindenre kíváncsi vagy, akkor a bemutatkozásnál megírt hírnél mindent elolvashatsz, de előbb pillants rá a frissen befutott képekre.


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 2. kép


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 3. kép


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 4. kép


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 5. kép


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 6. kép


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 7. kép


East India Company: Privateer: Friss képek hajóztak be - 8. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja