East India Company: képek és érdekességek

2008. augusztus 27.
9.9471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 18.

századból rengeteg történetet szerettünk kiskorunkban. A vad tengerek és kalózos csaták mindannyiunkat lenyűgöztek, azonban PC-s játékban maradandót nem alkottak még sokan. Egy kalózos játék maradt meg bennem a történelem során, ez pedig a Sid Meier's Pirates, amely okkal koronázta meg ezen stílust. Azonban a trónt ostromolják és ugyan az East India Company munkacímet viselő játék kicsit más vizekre evez, mégis egyre jobban úgy tűnik, hogy dobogóra kerül.

East India Company: képek és érdekességek - 2. kép


Aki kicsit is érdeklődést mutatott a játék iránt, az szomorkodik rendesen, hiszen az idén nyárra bejelentett játék csúszik, egészen 2009 elejére. Ez azonban bőven ad okot arra, hogy felgyúljon bennünk a remény a tökéletes játékról. Mint említettem a 18. század vad tengerein járunk, egy hajó fedélzetén, aminek mi vagyunk a kapitánya, természetesen a sztori is körénk fog majd íródni. Szüleinket a csúnya rossz kalózok megölték, így most azért szállunk majd tengerre, hogy elkapjuk a tetteseket és bosszút álljunk rajtuk.

East India Company: képek és érdekességek - 3. kép


Hogy ezt hol kezdjük és merre keresgélünk, teljesen ránk van bízva, természetesen támpontokat fogunk kapni jócskán. Ha gonoszkodni akarnék, akkor egy kalózos GTA-hoz hasonlítanám a játékot, de ez azért túl merész, mégsem áll messze az igazságtól. Hiszen nem csaphatunk rögtön a lecsóba, mert szinte semmink nincsen. Így előbb küldetéseket kell vállalnunk, pénzt gyűjtenünk és kiépíteni egy szép kis hadsereget körénk, akikkel karöltve már könnyebb lesz felvenni a harcot a gonoszok ellen.

East India Company: képek és érdekességek - 4. kép


Egyenlőre ennyit tudunk a játékról magáról. 2009 elején várjuk majd a megjelenést, amely eddig csak és kizárólag PC-re van bejelentve! Addig pedig itt van néhány kép amivel csökkenthetitek az étvágyatokat...


East India Company: képek és érdekességek - 5. kép

5 hozzászólás

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 26 napja

yes.yes

válasz erre

Vendég

11 éve, 16 napja

Jól néz ki képek alapján csak nem tom hogy el futna e a gépen mert szerintem negy a gépigénye de jó lene ha már lenének jó játékok kis gépigényel is.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 23 napja

csucs

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 16 napja

Sziaztok!
Zserintem nagyon jó ez a játék.

válasz erre

arni

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

teszenek a kepek remelem a jatek is ijen

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja