Earth Eternal: Launch Trailer

2009. február 24.
2.8021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb MMO került véglegesített stádiumba, a gazdasági helyzetet szemlélve talán a legrosszabbkor.

Az ingyenesen játszható Earth Eternal egy 3D-s megvalósítású masszív multiplayer játék, amely több érdekességet is felvonultat, természetesen ragaszkodva a gyökerekhez. A böngészőből futtatható alkotás elsősorban aranyosságával szeretné levenni a lábáról a gyanútlan játékost, hiszen orkok és egyéb fantázia szülte lények helyett itt kisállatokat öltöztethetünk páncélba egy kis mókázás kedvéért.

Ha valaki azt hiszi ez túl gyerekes, ajánlom figyelmébe a frissen befutott launch trailert, ahol bárki meggyőződhet arról, hogy ez bizony nem csak a kisebb korosztálynak szól. Itt is lesznek PvP-k, küldetések, hatalmas csaták, még hatalmasabb bejárható területek, tehát minden olyan elem megtalálható az Earth Eternal-ban, amely a többi MMO-ban is.

Az alkotás egyik fő pozitívuma ugye az ingyenesség, ami elég fontos tényező a mai világban, de fel lehetne hozni a böngészőből való indulást is, aminek a következménye az lenne, hogy gépigényről egyáltalán nem beszélhetünk. Ha szeretnéd a későbbiekben kipróbálni a játékot, látogass el a hivatalos honlapra, melyet a lenti linken érsz el, és regisztrálj. Ha ezt sikeresen megtetted, utána értesülni fogsz a béta időszak kezdetéről. A döntést segítve, mellékelem nektek az említett áttekintő trailert, jó szórakozást hozzá.

#tv#

Earth Eternal hivatalos honlap
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja