EA Sports: Nincs több kézikönyv

2011. március 21.
2.5051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az EA Sports kiadóvállalat olybá tűnik, egyre csak azon igyekszik, hogy eltávolodjon a "materializmus" fogalmától, pár napja ugyanis csatlakoztak a Ubisoft vallotta filozófiához, miszerint a jövőben már nem lesz szükség a játékhoz csatolt leíráshoz, hisz a játékba magába is be lehet azt építeni.

Jól nézzétek hát meg a képen látható használati utasítást, ez ugyanis az utolsó kiadvány, melyet a vállalat 'kézikönyv' címen megjelentetett. Ideje keresztet vetni rá.

Rob Semsey, az EA Sports szóvívője alátámasztotta a híreket, igen, március elseje óta nem adnak ki külön leírást a játékról: az első termék, amely így jelent meg a Fight Night Champion volt. A döntés célja az volt, hogy egy lépéssel közelebb kerüljenek a környezetbarát produktumokhoz, tette hozzá Semsey.

Azt talán mondanom sem kell, hogy a nyomtatási költségek is barátiabbak lettek. Napjainkban a játékban foglaltatott oktatói pályák még a sportjátékok tekintetében is célravezetőbbek. A Fight Night Champion is ekképp kezdődik. Persze, sok játékos kedveli a nyomtatott formában megjelenő kézikönyveket, mert van mit olvasni a budin, de tény, hogy legtöbbjük rögtön beleveti magát a játékba, anélkül, hogy a könyvecske felé kacsintana.
1 hozzászólás

totyak

14 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nagyon rá akarnak nevelni minket a digitális ****okra. De azért sem hagyom magam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja