E3 Sony: Bejelentve a mozgásérzékelős kontroller

2009. június 02.
1.6481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Végül a Sony is beállt az irányítást forradalmasítók egyre népesebb táborába, tegnap a Microsoft tette le a névjegyét a pályán a Natal-lal, ma pedig a Sony zárkózott fel kütyüjével, amiből egyelőre csak néhány prototípus létezik, ezekkel prezentálták a szintén fantasztikus képességeit.

A forradalmi kontrollerek gyakorlatilag a Wii MotionPlus-szal szerelt WiiMote pontosságát képesek produkálni, viszont mindezt a tér bármely pontján, bármilyen szögből hozni képes.

Ebbe beletartozik a mélységérzékelés, valamint a szög és a pozíció, tehát valóban komoly kis szerkezet, amin gombok is helyet kaptak, így végül egy kézben szorongatva fogjuk használatra, mint Nintendo-s társát. A működési elve azonban teljesen más lesz, az eszköz végén egy színesen világító (különböző színekben) egység kapott helyet, ezt pedig a PlayStation Eye fogja lekövetni, tehát szükség lesz a Sony második generációs játék kamerájára is.

A pontossága bámulatos. A színpadon milliónyi módon demonstrálták képességeit, sokszínűségét. A casual rétegnek szánt móka jövő tavasszal kerül a boltokba, addig lesz bőven idő játékokat is fabrikálni hozzá. Most már mindhárom óriásnak van saját mozgásérzékelős kütyüje. Hajrá! Képek, videó és további információk várhatók, maradjatok velünk.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja