E3 Sony: A teljes konferencia

2009. június 03.
2.2251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony sem lustálkodott az idén, jóllehet, csaknem az összes E3-ra szánt bejelentésük előre kiszivárgott, azért akadtak meglepetések is.

Egy szenzációs Uncharted 2-es prezentáció, sztárvendégek, mint Hideo Kojima, Kazunori Yamauchi, és persze a PlayStation Portable Go! leleplezése. Szintén fontos momentuma volt a show-nak a The Last Guardian bejelentése, Fumito Ueda legújabb alkotása végleges címet kapott, megjelenési dátumot azonban sajnos nem. Mi volt még? Lesd meg a konferenciát, élvezd ki minden egyes pillanatát.

#tv#
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 2 hónapja és 1 napja

Hát ez nem igaz, anyagilag csőd lesz számomra 2009, annyi kihagyhatatlan cím jön. Még örülök is neki, hogy a GoW3 és a Heavy Rain-t 2010-re rakták. Hihetetlen, mennyi brutális játék jön ki. Last Guardian mint egy mese, GoW3 brutális és GoW (azt hiszem ezzel mindent elmondtam nyelvnyújtó smiley), Uncharted 2 talán egy kicsit jobban hajaz az akcióra, de akkor is oda****** lett.
PSP is nagyon durván beerősít ebben az évben. Resident Evil, Parasite Eve, Final Fantasy XIII Agito, LittleBig Planet, MotorStorm: Arctic Edge, Metal Gear Solid, Ushiro, Gran Turismo Mobile, csak, hogy a fontosabbakat említsem (lehet, kihagytam valamit, sőt, szinte biztos).
De ahogy elnézem, a többi konferencia sem volt szegény játékokban. Egy biztos, akármilyen géped van, 2009-ben biztosan jól szórakozol majd. mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja