E3 Microsoft: Összefoglaló

2009. június 02.
1.8541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei E3 első rendezvényén, az Xbox 360 sajtóbemutatón a Microsoft mindenki számára világossá tette, hogy bármilyen játékműfajról is legyen szó, az Xbox 360 konzol a legjobb választás! Napjainkban amikor a felmérések szerint (NPD Group) tízből hét vásárló azonos vagy magasabb összeget tervez elkölteni videojátékokra, mint az előző évben, az Xbox 360-ra bejelentett új játékok minden bizonnyal lelkes fogadtatásra fognak találni a játékosok körében.

Az idei E3 legnagyobb érdeklődésre számot tartó Xbox 360 exkluzív címei a következők lesznek: Forza Motorsport 3, Tom Clancy's Splinter Cell Conviction, Left 4 Dead 2, Alan Wake, Shadow Complex, Crackdown2, Halo 3: ODST és a Halo trilógia előzményeit feldolgozó új rész a Halo: Reach.

Az exkluzív címeken felül az olyan hatalmas érdeklődésre számot tartó játékok is elérhetőek lesznek az Xbox360 tulajdonosok számára, mint a Call of Duty: Modern Warfare 2 vagy a The Beatles: Rock Band.

Phil Spencer (general manager, Microsoft Game Studios) kommentárja szerint: "Tudjuk, hogy mind a játékosok minőségi szórakozása mind a mi sikerünk egy dologtól függ: attól, hogy képesek vagyunk-e kreatív, változatos és szórakoztató játékokat előállítani.

Ezért ebben az évben előrukkolunk az elképzelhető legjobb és legszélesebb játékfelhozatallal. Idén mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb játékot, legyen szó akár az olyan hardcore játékosokról, akik a legelső Halo óta rajonganak az Xbox/Xbox 360 konzolért, akár azokról az új rajongókról, akik az 1 vs 100 stílusú platform játékoknak köszönhetően fedezik fel maguknak az Xbox 360 csodálatos világát."

Xbox 360 konzolon már több, mint 1000 játék érhető el, köztük a legnépszerűbb és a legjobb játékokkal, valamint a legtöbb "E" besorolású (azaz minden korosztály számára ajánlott) címmel.


Az új játékokról:

Forza Motorsport 3 (Turn10/Microsoft Game Studios) Idén októberben kerül a boltok polcaira a Forza Motorsport sorozat harmadik része, amely új viszonyítási pontot fog képviselni az autószimulátorok műfajában. A játékban több mint 400 autócsodával, körözhetünk 100-nál is több versenypályán. Szemetgyönyörködtető grafika és a sorozattól már megszokott valósághű fizika, a sokrétű tunningolási lehetőségek valamint a nehézségi szintek, vezetési segítségek aprólékos beállításai lehetővé teszik, hogy a Forza Motorsport 3 minden autórajongó játékos számára ideálisan vezethető és élvezhető legyen.

Halo 3: ODST (Bungie) 2009 szeptember 22-én jelenik meg a Halo saga legújabb része, amely egy ODST(Orbital Drop Shock Trooper) harcos szemszögéből meséli el azokat az eseményeket, amelyek a Halo 3 történéseihez vezettek. A Halo 3: ODST csomag tartalmazni fog 3 új multiplayer helyszínt valamint a Firefight nevű új kooperatív, multiplayer játékmódot is, amely akár négy játékos számára is lehetővé teszi, hogy felvegyék a harcot az ellenség eddig soha nem látott méretű csapatainak támadásai ellen. A játékkal egyidőben, megjelenik a gyűjtők számára ajánlott Halo 3: ODST Collector's Pack is, amelyben a játék mellett helyet kap még egy exkluzív Xbox 360 kontroller is. Speciális bónuszként a játékban egy béta kulcs is lesz a követező rész a Halo: Reach multiplayer verziójához, amely az Xbox LIVE-on keresztül lesz elérhető!

Alan Wake (Remedy/Microsoft Game Studios) A várva-várt Alan Wake, műfaját tekintve egy akció/thriller játék, amelyet a nagysikerű Max Payne játékokat fejlesztő stúdió, a Remedy készít. Az Alan Wake világában elmerülő játékos egy félelmetes, mozifilm jellegű utazást tehet valahol a valóság és az álmok világának mezsgyéjén, ahol a fény lesz az egyedüli szövetségese. A játék kizárólag Xbox360 platformon lesz elérhető, valamikor 2010 tavaszán.

Gears of War 2: Dark Corners (Epic Games Inc.) A GoW2: Dark Corners kiegészítő hét új multiplayer helyszínt és egy új Road to Ruin című fejezetet fog tartalmazni. Ez a kiegészítő tartalom 2009 július 28-tól lesz letölthető az Xbox LIVE Marketplace-en keresztül. A GoW2 a megjelenése óta, több, mint 5 millió eladott példánnyal az egyik legnépszerűbb Xbox 360 exkluzív játék.

Crackdown 2 (Ruffian Games/Microsoft Game Studios) A díjnyertes Crackdown folytatásában, ismét egy hatalmas nagyváros - Pacific City - bűnözői között kell majd rendet vágnunk. A multiplayer játékmód segítségével egyszerre több játékos fedezheti fel a várost és egymást segítve hajthatja végre a különféle, változatos feladatokat. A Crackdown 2 2010-ben érkezik, kizárólag Xbox 360 konzolra.

Left 4 Dead (Valve) A Valve stúdió, amely olyan játékokat tudhat a háta mögött, mint a nagysikerű Half Life, Portal, Team Fortress vagy a Counter Strike idén bemutatja a Left 4 Dead című shooter folytatását. Az L4D2 új fegyverekkel, új játékmódokkal és új helyszínekkel igyekszik kedvében járni a zombivadászat izgalmait kedvelő játékosoknak.

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction (Ubisoft) Idén ősszel mutatkozik be a Ubisoft kiadó Tom Clancy sorozatának legújabb felvonása a Cell Conviction, amelyben ismét Sam Fisher bőrébe bújva kell megakadályoznunk egy terrorista összeesküvést. Splinter Cell sorozathoz méltó igényesség és lélegzetelállító kalandok várnak ránk, miközben egy szuperkém mindennapjait kell át- és túlélnünk. A játék kizárólag Xbox 360 platformon lesz elérhető, az idei év őszén.

Új játékok az Xbox LIVE-on:

1 vs 100 (Microsoft Game Studios) Készen állsz a nagy nyereményre? Az Egyesült Államokban és Kanadában már a mai naptól letölthető az Xbox LIVE-ról az 1 vs 100 című játék, amely hamarosan az európai felhasználók számára is elérhető lesz. A játék megidézi és egyesíti a kvízjátékok és a televíziós vetélkedők világát. A tv-ből már jól ismert rendszer alapján a játékosok értékes díjakért tehetik próbára képességeiket.

Joy Ride (Big Park/Microsoft Game Studios) Mutasd meg mire vagy képes a pályán! Indítsd be a motorokat és állj készen a száguldásra és a különféle trükkök végrehajtására egyedül vagy akár a barátaiddal! A Joy Ride egy az Xbox LIVE-ról ingyenesen letölthető játék, amelyben megtervezheted álmaid autóját, új pályákat vásárolhatsz vagy új cuccokat vásárolhatsz avatarod számára.

Shadow Complex (Epic Games Inc. and Chair Entertainment Group/ Microsoft Game Studios) A Shadow Complex egyesíti a klasszikus side-scroller dizájnt a modern játékmenettel és az élvonalbeli grafikus megjelenéssel. A játék története alapjául Orson Scott Card egyik legnépszerűbb Empire című novellája szolgált. A Shadow Complex mély és tartalmas szórakozást ígér, megjelenés hamarosan az Xbox LIVE-on.

A világ legnépszerűbb játékai Xbox 360 konzolon:

Egy egyszerű igazság: a 3rd party játékok jobbak Xbox 360 konzolon. Hogy miért? Egyrészt az Xbox 360 konzol a legjobb ár érték aránnyal rendelkező platform. Másrészt azért, mert a több, mint 20 millió felhasználót egyesítő Xbox LIVE hálózat a világon a legjobb hely arra, hogy együtt játszhass bárkivel! A világ legnagyobb online, gaming hálózatán jelen lehetsz egyedi avataroddal és tarthatod a kapcsolatod a barátaiddal, legyenek bárhol is a világon!

Készen állsz a következőkre?

Final Fantasy XIII (Square Enix) A klasszikus Final Fantasy sorozat Xbox 360 konzolon folytatja diadalmenetét. Az FFXIII-ban a játékosok megtapasztalhatják milyen zökkenőmentes az átmenet a játék egyes részei és a moziszerű átvezető jelentek között. Az új active time battle rendszer elsajátításával, pedig pusztító erejű támadásokat intézhetünk. Életed egyik legnagyobb kalandja vár Rád!

Modern Warfare 2 (Infinity Ward/Activision) 2009 november 10-én jelenik meg az év legjobban várt FPS játéka a Modern Warfare 2. A 2007-es megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvendő Modern Warfare rajongói már alig várják, hogy ismét belevethessék magukat az izgalmas, látványos és intenzív harcjelenetekbe és a végtelen multiplayer ütközetekbe. Később az Xbox LIVE felhasználó lesznek az elsők, akik majd letölthetik a játék megjelenése után elkészülő új multiplayer pályákat!

The Beatles: Rock Band (Harmonix/MTV Games) 2009 szeptember 9-től lesz megvásárolható a fab four csodálatos karrierjét feldolgozó ritmusjáték. A zenekar rajongói a Beatles együttes tagjai által használt hangszerek replikáival idézhetik meg minden idők legnépszerűbb együttesének slágereit. És most elsőízben, mi játékosok is tehetünk valami jót a világért, John Lennon egyik hallhatatlan dalának segítségével! Az All You Need is Love című dal letöltése után az Xbox LIVE-on befolyt teljes összeget az Xbox 360, az Apple Corp, az MTV Games és a Microsoft felajánlja a Doctors without Borders (Doktorok határok nélkül) nevű közhasznú/jótékonysági szervezet számára.

Tony Hawk: RIDE (Activision) Az új Tony Hawk játék, minden deszkás kedvenc otthoni elfoglaltsága, ezúttal a szobába varázsolja a gördeszkázás élményét. Egy új mozgásérzékelős technológia segítségével irányíthatjuk karakterünket. Nincs más dolgod, mint csatlakoztatni az új, gördeszka formájú kontrollert a konzolodhoz, és már be is mutathatod a legmenőbb trükkjeidet! Az új irányítási mód igazi, kihagyhatatlan party játékká teszi a Tony Hawk: RIDE-ot.

Project Natal:

Steven Spielberg, napjaink legnagyobb hatású filmkészítője Los Angelesben mindenkit üdvözölt a vezérlő nélküli játék világában. "Az interaktív szórakoztatás fejlődésének következő lépése a vezérlő eltűnése" - jelentette ki az újításokra mindig nyitott rendező és producer. "A Project Natal megjelenésével olyan játékokban merülhetünk el, amelyek összehoznak minden korosztályt, és a történetek igazán megérintik a szívünket." Hogy mi az a Project Natal? Örömmel magyarázzuk el.

A Project Natal a játék és az interaktív szórakoztatás forradalmian új módjának kódneve Xbox 360 platformon. Röviden: többé nincs szükség a kontrolleredre!

Amikor a projekt eljut a megvalósításhoz, elmerülhetsz egy sportjátékban, énekelhetsz, táncolhatsz, harcolhatsz, és így tovább, attól függően, hogy mit varázsolnak a képernyőre a világ legnagyobb játékfejlesztői. Xbox 360 konzolod felismeri majd a mozdulataidat és érzelmi reakcióidat.

Ezt a hihetetlen, új élményt a Project Natal Sensor teszi lehetővé, ez egy RGB kamerából, mélységérzékelőből, mikrofonból és egy speciális processzorból áll, amely gondoskodik a szoftverek és illesztőprogramok egy készüléken történő futtatásáról. A jelenleg használt kamerák és vezérlők csak 2D mozgásérzékelésre képesek, míg a Project Natal 3D-ben képes a teljes test mozgásának követésére, és reagál a parancsokra, utasításokra, sőt: még az érzelmi reakcióidat is képes azonosítani a hangod alapján!

Bárki képes ellátni a rendszert a megfelelő utasításokkal, elég, ha odalép a Project Natal Sensor elé és beszélni kezd. Nem csupán címszavakban: a rendszer bármit megért! A Project Natal Sensor mindezek mellett felismeri a felhasználó arcát is, így anélkül bejelentkezhetünk a fiókunkba, hogy bármit tennünk kellene? Leszámítva persze az elégedett mosolyt, de ez úgyis adott.

A Project Natal használatához tapasztalat nem, csupán a játék szeretete szükséges. Hamarosan megérkezik, hogy örökre megváltoztassa a játék élményét, kizárólag Xbox 360 platformon!
3 hozzászólás

Dru

10 éve, 2 hónapja és 10 napja

FutuRetrO írta:
Az összefoglaló hivatalos sajtóanyag, szóval csak annyit tudok, mint Te. A Left 4 Dead 2-ről már tegnap írtam, hogy multi, a többit pedig így mutatták be, nem reklámozták a PC-s verziókat mellé. A Metal Gear Solid-dal azért még csak várjunk, arról semmi hivatalos nincsen...
Ok, így már világos, thx.

válasz erre

FutuRetrO

10 éve, 2 hónapja és 10 napja

Dru írta:
Futu, az Xbox360 exkluzivitást csak a konzolok körében érted, ugye? Mert Alan Wake, Left 4 Dead 2, új Splinter Cell, és ha minden igaz, még a Metal Gear Solid Rising (bár ez éppen nem szerepel itt) is lesz PC-re.
Az összefoglaló hivatalos sajtóanyag, szóval csak annyit tudok, mint Te. A Left 4 Dead 2-ről már tegnap írtam, hogy multi, a többit pedig így mutatták be, nem reklámozták a PC-s verziókat mellé. A Metal Gear Solid-dal azért még csak várjunk, arról semmi hivatalos nincsen...

válasz erre

Dru

10 éve, 2 hónapja és 10 napja

Futu, az Xbox360 exkluzivitást csak a konzolok körében érted, ugye? Mert Alan Wake, Left 4 Dead 2, új Splinter Cell, és ha minden igaz, még a Metal Gear Solid Rising (bár ez éppen nem szerepel itt) is lesz PC-re.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profiljaDrThezeus profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaitalianman profiljarDAVE profilja