E3 2010: Néhány számadat és a 2011-es kiadás dátuma

2010. június 19.
2.2291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Sajnos véget ért az idei E3 is, és ezzel együtt vége szakadt a folyamatos izgalmaknak, a konferenciák élőben történő követésének, a trailerek végeláthatatlan böngészésének, az új bejelentéseken való csámcsogásnak.

Az E3 2010 elsősorban a három nagyról (Microsoft, Sony és Nintendo), az általuk felfedett új technológiákról (Kinect, Move, és 3DS) és az ezekhez készülő játékokról szólt. Ám a konzolvilággal csak érintőleges kapcsolatot ápoló gamereknek sem kellett unatkozniuk, hiszen számos multiplatform produktum mutatkozott be videón, valamint néhány, a show előtt el nem kotyogott bejelentésnek is tanúi lehettünk.

A kapuk zárásával szinte egy időben, még a standok lebontása előtt, beindul a matek, és a szervezők igyekeznek különféle számokat kiizzadni magukból, amelyek jól mutatnak, és azt bizonyítják, hogy az E3 él és virul. Nem meglepő módon, idén sem történt ez másként, lássuk hát, mire lehetnek büszkék a rendezvény lebonyolítói. A 3 nap alatt (június 15. és 17. között) 45600 látogató fordult meg a Los Angeles Convention Centerben, amely 4000-rel több, mint amit a 2009-es esemény fel tud mutatni. A tömegeket körülbelül 300 kiállító szórakoztatta játékokkal, hiányos ruházatú nénikkel és sült kolbásszal. Végül kiderült a 2011-es E3 pontos időpontja és helyszíne is, így már most el lehet kezdeni beletervezni a jövő nyáron esedékes amerikai körutakba. Az E3 2011-et ismét a Los Angeles-i Convention Centerben fogják tartani, méghozzá 2011. június 7. és 9. napja között.
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]

Shadow

14 éve, 11 hónapja és 19 napja

sok jo játékrol halottunk amik között engemet a legjobban meglepett a MGS: Rising (hogy jön pc-re röhögő smiley)
meg a move-is nagyon jo volt fölleg aza 3D-s ötlet
és persze a fable3-is jön PC-re ez nekem egy nagyon jo hir volt röhögő smiley
és manyeknek sem kell má annyit robotolnia kacsintó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 11 hónapja és 19 napja

Szép kis látogatottság az biztosröhögő smiley
Legalább Maniac megpihenröhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja