Naná, hogy Hideo Kojima sem marad ki az E3-as buliból!

2018. május 16.
3.4801
Maniac profilja, adatai
Maniac
Geoff Keighley bejelentette, hogy az idei E3-ról sem hiányozhat majd Hideo Kojima, aki bár lehet, hogy a Sony mellett is felbukkanhat a színpadon - naná, hogy a Death Stranding kapcsán -, azonban a legendás játékgururól most nem emiatt hallottunk.

Keighley ugyanis az E3 Coliseum vendégeként hívta meg az eseményre öreg barátját, ahol Kojima várhatóan saját kreativitásáról és az ehhez kapcsolódó folyamatokról tart egy előadást az érdeklődők számára, aminek során remélhetőleg nemcsak a Death Stranding, hanem a Metal Gear-sorozat is előkerül pár érdekesség erejéig.

Utóbbira különösen nagy esély mutatkozik abból kifolyólag, hogy Kojima mellé az előadáson Jordan Vogt-Roberts, a Kong: Skull Island rendezője is csatlakozik majd, aki híresen nagy rajongója az MGS-szériának, és állítólag ő áll a mozifilmes adaptáció mögött is.
3 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 2 hete és 4 napja

Az új játéka eddig egy nagy katyvasznak tűnik, arról kellene mesélnie, hogy az emberek ne csak azért érdeklődjenek, mert ő csinálja, hanem mert egy jó játékot látnak benne.

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek fogja-e ekézni a MGS-t.

válasz erre

Hellblade

7 hónapja, 2 hete és 5 napja

Death stranding gameplay-t mutassanak!Utána azt csinálnak amit akarnak!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWarriorAutobot profiljaHellblade profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaImperator profiljaMarduk profilja