A multiplayer sem marad ki a The Last of Us Part 2-ből

2018. június 13.
3.2061
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár sokszor és sokat hallottunk már korábban a The Last Of Us Part 2-ről, a Naughty Dog azonban egészen mostanáig nem nagyon beszélt még a többjátékos mókáról, azonban az idei E3 expó alkalmával megerősítették, hogy természetesen az sem marad majd ki a játékból.

A hírt maga Anthony Newman és Kurt Margenau erősítették meg, akik a játék rendezőiként a Gamespot munkatársainak fejtették ki egy interjúban, hogy az első rész népszerű Factions többjátékos mókája a The Last Of Us Part 2-ben szintén megtalálható lesz.

Sajnos egyelőre még nem tudni, hogy a multiplayer pontosan milyen formában és újdonságokkal tér vissza a játékba, mert ahogyan a munkatársak fogalmaztak, egyelőre nem állnak készen erre, vagyis vélhetően még megy az agyviharzás arról, hogy milyen újdonságokkal tudnák feldobni a többjátékos lehetőséget.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja,

Az elsőben tetszett, de nekem nehezek voltak a hozzá tartozó trófeák, egyedül szenvedés megcsinálni, így inkább ki is hagytam.

válasz erre

Mordorer

9 hónapja,

Gondoltam hogy így lesz, viszont az meglep hogy még csak most agyalnak rajta.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja,

Meglepődtem volna, ha kimarad.

válasz erre
The Last Of Us Part 2
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profilja5t3v3nk3 profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaWarriorAutobot profiljakylx profiljagery1113 profiljawazko profiljaEspio profilja