Dynasty Warriors 6 PC-re és PS2-re november 18-án

2008. augusztus 16.
5.2131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az X360 és PS3 tulajok után a PC-vel és/vagy PS2-vel rendelkezők is lelkes örömujjongásban törhetnek ki, ugyanis a Koei nagy sikerű sorozatának legújabb darabja, a Dynasty Warriors 6, ezeken a platformokon is napvilágot lát.

Persze ez a tény már ismert pár hónapja, viszont a pontos időpontot sűrű titok fedte. Egészen mostanáig, ugyanis a készítők megosztották a rajongókkal a becses kincset, azaz hogy mely napon érdemes a sarki szoftverkereskedőhöz rohanni a játékért. A nagy nap 2008. november 18-a.

A Dynasty Warriors 6 akár még szép sikert is arathat PC-n - bár a Devil May Cry 4 lebőgése után elég szkeptikus vagyok ebben - ugyanis ilyen jellegű alkotásokkal nem mindennap futhatunk össze. Adott több hatalmas csatatér, legendás kínai hősök és több ezer ellenséges szándékú egyén. A cél - természetesen - a velünk szemben álló pixelhalmazok bántalmazása, amelyben a gyilokszerszámaink mellett gigantikus kombók is segítségünkre sietnek.

A PS2-es változat két lemezen érkezik közénk, és eredeti elemeken kívül kap új fegyvereket, 5 új pályát és 10 új küldetést. Ezzel szemben PC-re csak digitális letöltés formájában tudjuk majd beszerezni. Arról egyelőre nem kaptunk biztos információt, hogy a PS2-es vagy X360-as verzió portját tolhatjuk-e kedvenc személyi számítógépünkön.

Az interneten fellelhető számok szerint a játék mérsékelt kritikai sikereket könyvelhetett el az eddig megjelent géptípusokon, ugyanis a legtöbb teszter 60% körüli értéket adott rá. Remélhetőleg a novemberi verziókra jobban összekapják magukat a fejlesztők.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 17 napja

agyira otálom hogy sohanem todom meg ölni lu but

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 14 napja

Király

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljaGargameth profilja