Dynasty Warriors 6: Aranylemezen a PC-s verzió

2008. november 05.
1.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Február környékén lehetett, hogy XBox 360 és Playstation 3 tulajdonosok kezükbe vehették a Dynasty Warriors hatodik részét.

A PC-s tábor azonban várt, de a várakozás vége már láthatáron belül van, ugyanis a játék aranylemezre került és a jelek szerint tudja tartani a november 18-ra kiírt megjelenési időpontot. A PC-s verzió mellett a PS2-es is csak most készül, természetesen az is most lett aranylemez és az is az említett időpontban fog megérkezni.

Bár nem az én feladatom a konzolos verziók kielemzése, azonban egy kicsit most belemászok, remélem kollégám ezért nem haragszik meg. Tulajdonképpen nem is magáról a PS2-es változatról szeretnék írni, hanem egy nagyon nagy miértről. Az említett platformra ugyanis dupla lemezes és extrákkal feltuningolt verzió érkezik azért, mert várni kellett rá. Ezzel ellentétben a PC-s verzió semmilyen extrát nem kap majd, amit enyhén szólva is igazságtalannak érzek. Mi is vártunk, mi is kapjunk extrákat. Ez így lenne korrekt. De nem ez lesz, cserébe viszont kapunk egy nagyon jó játékot, ahol lehet kedvünkre hentelni. Bővebb információért olvass vissza híreink között vagy használd a keresőt, november 18-án pedig nyomás a játékboltokat elárasztani.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profilja5t3v3nk3 profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaRobi022 profiljaXelosz profilja