Dying Light 2: négyszer nagyobb pálya vár ránk, mint az első részben

2018. június 18.
3.4381
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem panaszkodhatunk majd a nyitott világ méretére a Dying Light 2-ben - derült ki mindez Adrian Ciszewski kreatív igazgató szavaiból, aki a DualShockers munkatársainak öntötte ki a szívét a játékról még az E3 során.

A csapat munkatársa kiemelte például a Dying Light 2-höz megalkotott nyitott világ méretét, mely négyszer nagyobb lesz az első részhez mérten még úgy is, ha hozzátesszük a The Following bővítménnyel érkezett extrákat, és ezzel együtt egy lényegesen betöltöttebb világ is vár ránk több ellenféllel, emberi frakciókkal, részletesebb városrészekkel.

A kreatív igazgatótól megtudtuk továbbá, hogy a Dying Light 2-ben szerepet kapott nappalok és éjszakák ciklikus változása lényegesen fontosabb változás, mint amilyennek elsőre tűnik, ezáltal hatással lesz mindenre, az NPC-kre, a zombikra, a küldetések teljesítési módjára, az utazásainkra, de még a harcokra is.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 2 hete

Én inkább annak örülnék, ha nem hatalmas világok lennének hanem kisebbek, de azokban minden egyes ajtó mögé be lehessen menni.
Mondjuk nekem az első rész is nagyon jó volt hogy könnyen lehetett mászkálni és volt egy-két zártabb rész is.

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 2 hete

Ambíciózus tervek, legyen is így!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 hete

Kíváncsian várom! Nagyon jól hangzik!

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 2 hete

Jó irányba fejlődik

válasz erre
Dying Light 2
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaturatur profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljaGargameth profilja