Dupla XP-t gyűjthetünk a hétvégén a Call of Duty: Modern Warfare-ban

2019. november 28.
5.5301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
December 3-án indul a Call of Duty: Modern Warfare első nagyobbacska tartalmi bővítménye, mely soha nem látott mennyiségű ingyenes extrával kecsegtet majd a rajongóknak - szép sorban csepegtetve őket -, amit most az alkotók egy kis ajándékkal szeretnének megtámogatni.

Az Activision ugyanis bejelentette, hogy szeretnék, ha minél többen csatlakoznának magasabb szinten az első szezon extráihoz, ennek apropójából pedig dupla XP-s hétvégét hirdettek a játékhoz, ami azt jelenti, hogy minden tettünkért kétszer annyi tapasztalati pontot zsebelhetünk majd be.

Ez felgyorsítja a fejlődést és a haladást a játékon belül, ha pedig te is élnél a lehetőséggel, akkor december 2-ig teheted próbára magadat, lévén ezt követően, azaz pontosan másnap már elrajtolnak az első tartalmi szezon kezdő extrái.
Call of Duty: Modern Warfare első nagyobbacska tartalmi bővítménye, mely soha nem látott mennyiségű ingyenes extrával kecsegtet majd a rajongóknak - szép sorban csepegtetve őket -, amit most az alkotók egy kis ajándékkal szeretnének megtámogatni.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Neki is esek.

válasz erre

VaPe

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Lehetne rendszeresebb is, a mobilosban konkrétan kéthetente van.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja