Dungeons And Dragons Online: Megnyíltak a kapuk, ingyenes a játék

2009. június 10.
6.7821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Dungeons & Dragons Online illetékesei, a Turbine csapata, örömmel jelentette be a mai napon, hogy az egyik legnépszerűbb fantasy univerzumban életre hívott MMO-juk, a D&D Online átváltott free to play üzemmódba, azaz bárki, aki szeretné kipróbálni, vagy hosszabb távon is belemélyedni, most ingyenesen megteheti.

A csapat azzal indokolta döntését, hogy amikor tartottak néhány ingyen napos akciót, akkor megsokszorozódott a játékosok száma a szervereken, az ingyenesség végeztével pedig ugyanolyan gyorsan vissza is csökkent a felhasználók száma.

A továbbiakban tehát bárki ingyen kipróbálhatja a játékot, a csapat a mikro-tranzakciós MMO-k táborába lépett, de aki nem sajnálja rá a kemény dollárokat, természetesen ezután is fizethet, jobb felszerelésekért, ingyen nem elérhető tárgyakért, stb. A játék egy nagyon összetett világgal rendelkezik, amihez egy szintén összetett játékmenet is tartozik, így aki szeretne egy MMO-ban valóban elmélyülni, annak most elérkezett a legjobb pillanat, az alábbi linken elérheti az alkotás hivatalos honlapját, ahonnan már csak egy regisztráció választja el a játéktól.

D&D Online hivatalos honlap
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 7 napja

ez sirály

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ez dejókacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profilja