Dungeons & Dragons: Daggerdale - Journey Begins trailer

2011. április 21.
2.7361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Bár dátumot ezúttal sem kaptunk, a matéria kétségkívül megfelel majd sokatok ízlésvilágának: ma ugyanis a Dungeons & Dragons, az akciójáték, melyet már oly régóta várunk tűkön ülve, újabb előfutárral gazdagodott a mai napon, mégpedig a "Journey Begins" trailerrel, mely során a játékban fölénk tornyosuló kalandokba és izgalmakba kóstólhatunk bele, természetesen csak futólag.

Nos, igen, a Bedlam Games ígéretes gyöngyszeme még várat magára, s az is kérdéses, mikor jön el a nap, amikor az Atari többé nem bújik a sovány vígaszt nyújtó videók mögé..

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
"Faerun földjén, a Desertsmouth Hegység távoli vidékein, Daggerdale négy szerény lakosának sorsa egymásba fonódott, hogy teljesítsék a nemes küldetést. Vess egy pillantást a hatalmas feladatra, még azelőtt, hogy vonakodó új hőseink megkezdenék útjukat az Üresség Tornyának áruló földjein át. Csatlakozz ezekhez a védelmezőkhöz a gonosz Rezlus elleni harcban a Dungeons & Dragons: Daggerdale-ben!"

A tábla tehát továbbra is szilajul áll a lábán "2011 TAVASZ" felirattal, ám mihelyst új információk birtokába jutunk... de hisz tudjátok.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

pityuska profiljadarkomen profiljamarco profiljagery1113 profiljakylx profiljaMonyo profilja