Egy Dungeons & Dragons veterán a Baldur's Gate Enhanced Edition újdonsült írója

2012. április 27.
1.7261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mindig izgalommal vegyes örömmel fogadjuk, ha egy projekt olyasvalakivel bővül, akinek már volt dolga az adott címmel, vagy éppen egy ahhoz hasonlóval: nos, történetesen a Baldur's Gate Enhanced Edition kötelékéhez is egy olyan úriember csatlakozott az utóbbi napokban, aki hellyel-közzel megfelel eme kritériumoknak.

Dave Cross írói minőségében esküdött fel az RPG-remake lobogójára és mint arra fentebb is utaltam, volt már szerencséje szerepjátékokhoz, még ha nem is olyan formában, ahogyan azt elsőre gondolnánk.

Cross ugyanis a maga idejében a TSR-nál dolgozott, annál a cégnél, akik anno Domini az eredeti, papír és ceruza alapú Dungeons & Dragons játékokat gyártották, méghozzá mint a cím magazinjának szerkesztője, emellett pedig több, az Elfeledett Birodalmakban (Forgotten Realms) játszódó regényt is írt. Összességében tehát úgy fest, nincs okunk a kerekedő történet miatt aggódni.

Csaknem egy hete történt, hogy a fejlesztők leszögezték: a játék Wii U-ra nem érkezik, éspedig azért nem, mert a konzolt semmivel sem tartják többnek puszta gyerekjátéknál...
kötelékéhez is egy olyan úriember csatlakozott az utóbbi napokban, aki hellyel-közzel megfelel eme kritériumoknak.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Legalább valaki olyan került annak idején a bandához, aki ismerte a dörgést. Baldur's Gate már egy elég régi brand, sokan kedvelik/kedvelték, elkél hozzá a jó munkaerő.

válasz erre
Baldur's Gate: Enhanced Edition
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profilja