Dungeon Defenders, az IGAZI platformbarát

2011. március 03.
2.9641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
iOS, Android, PC és PlayStation 3 - képtelenség elképzelni, hogy egy játékot ennyi felület egyszerre befogadhasson: és itt az "egyszerre" kifejezésen van a hangsúly.

Mind a mai napig így vélekedtünk, azonban történt nemrég, hogy valaki begördített egy ponyvával takart valamit a GDC kiállításra, mondván, "íme, itt a mérföldes szakadékokat áthidaló megoldás". A látszólag naiv kijelentéssel Jeremy Stieglitz, a Trendy Entertainment vezető operatív tisztviselője élt, aki bizony a jeles eseményen óhajtja majd egészében lerántani a leplet mérföldkőnek számító játékáról, a Dungeon Defenders-ről.
Alighanem temérdek platform-párti várta már tűkön ülve ezt a 69-es Holdraszállással is felérő történelmi eseményt, amikor is úgy tűnik, valóban sikerült egy olyan multiplatformos gyöngyszemet alkotni, melyet a különböző felületek tulajdonosai EGYSZERRE játszhatnak akár EGY SZERVEREN! Ez nem csak a hozzánk hasonló kockák számára jelent elképesztő technológiai áttörést, hanem magának a videójáték-iparnak is.
"Olyan dolgokat alkotunk mostanság, amiről évek óta álmodunk" - mondta Jeremy Stieglitz -" Az ipar fékezhetetlenül halad a platformok multiplayerben való összekapcsolása és a bárhol/bármikor-játékhozzáférés felé. A különböző vállalatok felkészítettek már minket az ilyesféle hozzáférési lehetőségekre zenéinkkel, képeinkkel és egyéb médiamatériáinkkal kapcsolatban. Ezekután már csak természetes, hogy lehetővé tesszük a Dungeon Defenders-hez való hozzáférést - bárhol, bármikor, legyen szó bármely platformról."
A Dungeon Defenders már korábban bemutatkozott nekünk Dungeon Defenders: First Wave néven, amellyen mobilon szórakoztathattunk magunkat, s az első Unreal Engine 3-mal hajtott Androidos játék volt.
1 hozzászólás

marco

14 éve, 2 hónapja és 15 napja

Ideje volt, abszolút érthetetlen, eddig miért nem lépte ezt meg senki. Mindenkinek jobb lenne, ha nem csak azonos platformon játszókkal lehetne nyomulni. De hát a pénzügyi érdekek ugyebár...

válasz erre
Dungeon Defenders
4.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja