Dundika és Kustánczi Lia lehengerelte a Fifa08-játékosokat

2007. november 27.
32.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Nem akármilyen vendégjátékosok érkeztek szombat délelőtt a FIFA Interactive World Cup hazai selejtezőjére.

A férfiak fantáziáját igencsak megmozgató fotóikkal ismertté vált lányok, Kustánczi Lia és Dundika elszántan álltak a konzolok elé, s meglepő rutinnal vették kezükbe a kontrollereket. A két szépség igazi focirajongó, FIFA 08-cal azonban még sohasem játszottak. Nem árválkodott egyedül a két újdonsült FIFA-fan. Egyből akadtak önkétjelentkezők, több tucat is, akik mindenáron be akarták vezetni Dundikát és Liát a virtuális foci rejtelmeibe. Elsőként a világbajnok akkrobata Rippel-fivérek teremtek a lányok mellett segítségként. Egyből kontrollert is ragadtak, s már zajlott is a meccs Hajdú B. István és Faragó Richard kommentárjával.

- Teljesen szűzkézzel nyúltam most a kontrollerhez ? válaszolt nevetve Dundika Bella Levi kérdésére a FIFA International Word Cup budapesti selejtezőjén. ? Korábban még soha sem játszottam ezzel a játékkal, konzolon pedig egyltalán még semmivel. Annyira lenyűgöz azonban a játék profizmusa, képi és hangbéli megvalósítása, hogy igazán kedvet kaptam. Arról meg nem is beszélve, hogy verseny résztvevői olyan segítőkészen tanítottak, hogy a lelkesedésük átragadt rám.

Dundika és Kustánczi Lia lehengerelte a Fifa08-játékosokat - 2. kép

Kustánczi Lia külön melegített a kapurarúgás sebességét mérő játéknál, s legnagyobb meglepetésére, még 15 centi magas sarkú csizmájában is megközelítette a Rippel-fivérek rúgásának sebességét.

- Lenyűgöz teljesen, hogy ennyi fiatalt tudnak megmozgatni ezzel a játékkal ? kezdte Lia. ? Hihetetlen igényes és pontos szervezéssel várták itt a versenyzőket. Kifejezetten jó volt látni, hogy a kamaszfiúk ekkora erőbedobással vetik bele magukat a játékba. A FIFA 08 pedig a valós focira is buzdítja a srácokat.

A FIFA, az EA és a PlayStation lázasan keresik a legjobb virtuális focistát a FIFA Interactive World Cup világjáró selejtezőin. Maga Ronaldinho is felkérte a rajongókat, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a világméretű futball-versenyen.A virtuális futballszezon felforrósodik, amint a játékosok és futballrajongók a világ minden tájáról felkészülnek a FIFA Interactive World Cup következő megmérettetésére.

Dundika és Kustánczi Lia lehengerelte a Fifa08-játékosokat - 3. kép

A FIFA 08 szeptemberi megjelenése óta öt kontinens huszonöt országának majdnem tízezer játékosa kezdett harcba a ranglista vezető pozíciójáért. Ebben a hónapban az első minősítő események Dániában kezdődtek el, majd vonulnak tovább Hollandiába, míg szombaton
Magyarországra érkeztek. Az elkövetkezendő hat hónapban, minden bizonnyal a legjobb interaktív focista felkutatása körül forog majd a Föld. Hazánk legjobbjt már megtalálták, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy Magyarországot képviselheti a berlini világdöntőn.

Császár Roland nyert egy teljesen költségmentes utat Berlinbe, hogy csatlakozhasson az interaktív futball tehetségek krémjének, összesen 32 főből álló csoportjához, akik a FIFA Interaktív Év játékosa 2008 címért és a 20 000 amerikai dollár pénzjutalomért küzdenek meg egymással. A Nagydöntő győztese részt vesz a 2008 decemberében megrendezésre kerülő FIFA Év játékosa gálán, ahol lehetősége nyílik találkozni a világ legjobb férfi és női futballistáival.
14 hozzászólás

Braddock

9 éve, 6 hónapja és 20 napja

Nem hiszem hogy van olyan akinek ne tetszenének!

válasz erre

Maniac

11 éve, 10 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
nanyo meg szertnélek mg ősmrní
Előbb tanulj meg meg helyesen írni "kis-csávó", utána ismerkedj...

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 9 napja

nanyo meg szertnélek mg ősmrní

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 5 napja

Szia Dunika én Szablics Daniela Fannivagyok....

Mikorlesz a szülinapod....Mégma írjál....

válasz erre

Vendég

13 éve, 17 napja

jO CSAJ VAGY

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 23 napja

hello mindenmki!!!Szecska vagyok!
lenne egy olyan kérdésem, h nemtud-e valaki valamilyen frissítést a Fifa08-hoz,mert eltűntek a holland játékosok belőle valami ok miatt,és nemtudom miezaz ok előreis köszönöm segítségeteket!!!

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 10 napja

Én Hajni osztálytársa voltam általánosban és igazolom hogy nagyon jó fej-
15évesen jártunk úgy 3 hétig

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 12 napja

nem

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 14 napja

nem mindegy

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Vendég írta:
Hát a Dundika tényleg szexi és jó az ágyban!
és ezt te honnan tudod???...

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 10 napja

Hát a Dundika tényleg szexi és jó az ágyban!

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 19 napja

Vendég írta:
sztem Dundika egy nagyon aranyos. Nem csak az alkata miatt mondom hanem azért is mert amiket olvastam róla sztem egy nagyon szimpatikus csaj
Ő tényleg nagyon aranyos, de az a beképzelt, buta arcú pasija nagyon gáz. Teljesen megdöbbentett, hogy egy ilyen emberhez hozzáment...

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljakylx profilja