Dubbers Adventure: Mesés kaland az erdő mélyén

2008. április 07.
2.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A rengeteg main stream játék között azért akadnak szép számmal egyedi ötletek és megvalósítások, de ezek legtöbbje mostanság Nintendo Wii-re érkezik.

A számunkra ismeretlenül csengő Newrosoft is egy eddig nem látott koncepciót próbál szorgosan formába önteni, tudtuk meg a Lexicon Entertainment mai bejelentéséből. A Dubbers Adventure Nintendo Wii-re és DS-re érkezik, előreláthatólag ez év vége felé, pontosabb dátum jelenleg nincs.

A játékban Rubb-ot fogjuk irányításunk alá vonni, aki messze a legjobb mászó, az összes Dubber között. Érdekesen hangzik már rögtön az elején, pedig még bele sem kezdtünk a rövid ismertetőnkbe. Akkor tegyük is meg mielőbb.

A Dubbers Adventure, Dubberia varázslatos világába repít minket, ahol felfedezhetjük az erdők mélyét, a nagy fa törzsét és a pókkirály palotáját. A Dubbers-ek kicsiny, bolyhos lények, egy békés kolóniába tömörülve, akik a szárny nélkül született, földön élő tündérek leszármazottjai. A kis Dubbers-ek azokra az élősködőkre vadásznak, amelyek az egészséges fákat fertőzik tevékenységükkel.

Néhány Dubbers felsőfokú famászási képességeket fejlesztett ki, hogy hatékonyabban tudják végezni áldásos munkájukat. A Dubbers-ek állnak a közösség csúcsán, mert csak ők képesek élelemmel ellátni a társaikat. A kezünk alatt mesterkedő Rubb 'e' Rang, a Rang família tagja, aki a legközelebb áll minden Dubber királyához, Dubberia uralkodójához. Rubb keményen edzett, hogy a legjobb mászóvá váljon a kolóniában, hogy később mágikus kezei által olyan helyekre is eljuthasson, ahová a többi Dubber soha nem lesz képes.

A játékban több mint 90 szinten keresztül kell átverekednünk magunkat, amelyeken rengeteg móka és kaland vár ránk. Persze, hogy dolgunk ne legyen olyan egyszerű, több mint 15 féle ellenség, valamint nagyfőnök állja majd utunkat.

A játék Nintendo Wii-re és DS-re érkezik még idén. Pontos dátum egyelőre nincs. Aki tehát valami különleges szórakozásra vágyik, ne tévessze szem elöl a Dubber-eket. :)

A játékról kép ezidáig sajnos nem érkezett.

Newrosoft Official Website
Lexicon Entertainment Official Website
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja