Dual Shock 3: Végre látótávolságon belül?

2008. március 29.
2.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ez is meglesz végre! A Sony nagyon csúnyán alászaladt az Immersion-nel való pereskedésnek, tudniillik beperelték korábban a japán elektronikai óriást, azzal a váddal, hogy ellopták, illetéktelenül használták a rezgő technológiájukat.

A Sony végül peren kívül rázott kezet a rumble feature kifejlesztőivel, ám ekkor már a piacon volt a PlayStation 3, Dual Shock nélkül. A magyarázat kézenfekvő volt. Amíg nem egyeznek meg a felek, addig nincs rezgés sem.

Hál' istennek megtörtént a nagy egymásra borulás, és ismét zöld utat kapott a Sony számára a hőn szeretett technológia. A SIXAXIS kontrollerek ekkora már nagy mennyiségben voltak jelen az otthonokban és a boltok polcain, de aggodalomra nem volt okunk, hisz tudtuk jól, hogy csak idő kérdése és pótolva lesz a kényszerű mulasztás. A felkelő nap országában már tavaly megjelentek az első Dual Shock 3-ak, már csak egyetlen kérdés maradt megválaszolatlan. Mikor látogat el hozzánk is Dupla Sokk?

Ha információink helyesek, akkor nagyon közel van a napja. Egészen pontosan május 2.-a van megjelölve a Sony naptárában, állítja egy idegen nyelvű, kizárólag Sony konzolokkal foglalkozó internetes oldal. Állítása szerint biztos forrásokból informálódtak és birtokában vannak az igazságnak. A Dual Shock 3 egyben szállítja a rezgést és a tilt szenzor technológiát, ami remek összhatással ajándékozza majd meg a játékosokat.

Jelenleg is kapható kishazánkban import Dual Shock 3, de bízunk benne, hogy amint az öreg kontinensünkre érkezik hivatalosan, egy kategóriával szelídebb lesz majd az árafekvése. A hír jelenleg nincs megerősítve, de nagy eséllyel hiteles a közlemény. Amint a Sony reagál, értesítünk Titeket. Maradjatok a közelben.
4 hozzászólás

Csabó

17 éve, 5 hónapja és 13 napja

Jöjjön csak, jöjjön..... nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 13 napja

Alapból úgy csinálják,hogy nagyobb teljesítményű akkukat tesznek bele a joy-okba!kacsintó smiley

válasz erre

Danyek

17 éve, 5 hónapja és 13 napja

remélhetöleg az aksikat kicserélik a rezgösökbe, mert nem hiszem, h túl sokáig bírnák a jelenlegivel.

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nekem csak az a bajom hogy sokba fog kerülni az ha rezgést szeretnék a joy-ba!Majd ha a jelenlegi tönkre megy akkor veszek egy Dual Shock 3-at de addig esélytelen!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja