Drop-in, drop-out kooperáció a Dead Space 3-ban?

2012. május 09.
1.4541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Bár az Electronic Arts a tegnapi nap folyamán hivatalosan is felkonferálta a franchise legújabb tagját, az infódömping még mindig várat magára, ami sajnos azt jelenti, hogy egyelőre kénytelenek vagyunk böjtölni az olyan pletykákon, mint amilyet például bizonyos IGN-es források is terjesztenek.
 

Tekintve, hogy már tavaly novemberben felvetődött a kooperációs mód elmélete, egyáltalán nem csodálkozunk, hogy a Dead Space 3 felbukkanásával karöltve a rajongók körében újfent lángra kapott a multiplayeres kanóc.

Ha hihetünk az IGN-es besúgónak, úgy a Dead Space 3-ban kétjátékos kooperációra is lesz lehetőségünk, mégpedig - értelemszerűen - Isaac Clarke, illetőleg egy sebhelyes arcú fazon bőrébe bújva, aki állítólag Isaac-hez hasonlóan gépészfelszerelésben feszít és akinek vörösen izzó szemei vannak. A kooperációban természetesen ügyességünket és logikai készségünket egyesítve kell majd elhárítanunk az elénk gördülő akadályokat, legyenek azok szörnyek vagy agytornáztató feladványok.

A forrás szerint a drop-in, drop-out kooperáció igyekszik majd idomulni a single-player kampány történetéhez, ám apróbb eltérések azért előfordulnak, ugyanis az egyjátékos kampányban a fentebb vázolt szereplő Isaac vezetőjeként lesz jelen, és ebből eredően néhány átvezető jelenetből kimarad.

Állítólag képesek leszünk osztozni a zsákmányban, így például muníciót is cserélhetünk majd, de ezenfelül gyógyíthatjuk is cimboránkat. Ez kiváltképp fontos funkció lesz, minthogy újraélesztés nincs, azaz ha egyikünk meghal, úgy kénytelenek leszünk elölről kezdeni az adott szakaszt.

A multiplayer mellett több más feature-t is ecsetelt a szóban forgó besúgó: állítása szerint jelentős változásokat eszközöltek a fegyvereken - a Plazmavágó (Plasma Cutter) feje például többé nem lesz forgatható -, ugyanakkor új szörnyek lépnek majd a színre (micsoda meglepetés!), illetőleg a gameplay terén is gazdagodik a játék, a harmadik részben ugyanis már lehetőségünk lesz oldalra vetődni...

Az EA bejelentése alapján a játék egy éven belül megjelenik.
2 hozzászólás

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 13 napja

Várós game remélem beleteszik ezt is

válasz erre

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 13 napja

Simán lehet igaz és jó is lenne.

válasz erre
Dead Space 3
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja