DriveClub: tisztázódtak az ingyenes kiadással kapcsolatos félreértések

2014. május 09.
1.6021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A DriveClub nem csak dobozos formában jelenik meg, hanem egy ingyenes PS Plus Edition képében is, amely tartalmát tekintve alig több egy próbaverzió - derült ki az Evolution Studios tegnapi közleményéből.

A Sony korábban azt ígérte, hogy a PS Plus Edition nem sokban fog különbözni a dobozos verziótól, a legfrissebb információk szerint azonban ez nem egészen igaz, az ingyenes kiadás ugyanis csupán 10 vezethető járművet, egy helyszínt, azon belül pedig 10 pályát foglal magában.

Jó hír viszont, hogy korábban a játékosok idegeit borzoló infó, miszerint az 50 dollárért upgradelt verzió elveszik a PS Plus előfizetés lejárta után hamisnak bizonyult.

Amennyiben az ingyenes verzió letöltése mellett dönt a játékos, de később 50 dollár ellenében megvásárolja a teljes élményt, a PS Plus előfizetés lejárta után is elérheti majd a játékot - olvasható a csapat legfrissebb posztjában.

A játék október 8-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.
DriveClub nem csak dobozos formában jelenik meg, hanem egy ingyenes PS Plus Edition képében is, amely tartalmát tekintve alig több egy próbaverzió - derült ki az Evolution Studios tegnapi közleményéből.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 26 napja

Rájöttek, hogy az nem biznisz, hogy egy ilyen játékot adnak a Plus-ban, amit gyakorlatilag egy évre megvehetsz 12-14 ezerért. Nagy mínusz pont nekik. Korábban szó sem volt 50 dolcsis upgrade-ről.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 8 hónapja és 27 napja

50 dolláros upgrade azért nem tűnik el csak úgy.

válasz erre
DriveClub
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja