Drift Európa Bajnokság a Need For Speed-el

2007. szeptember 27.
6.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Máriapócson a hétvégén kerül megrendezésre a 2007-es Drift Európa Bajnokság fináléja (King of Europe), melynek keretén belül te is kipróbálhatod magad a Need for Speed legújabb játékában, és magad is részese lehetsz az izgalmaknak és a valódi száguldásnak! Máriapócson a RabócsiRingen kerül megrendezésre szeptember 29-én az Európa Bajnokság záró futama - hivatalos nevén King Of Europe - Így hazánkban dőlhet el, hogy ki lesz idén Európa Drift Királya.

A rendezvény francia házigazdája Mike Procureur a júniusi tököli futamot követően "csak" ennyit mondott: "Idén először volt Magyarországon EB futam, de azt kell mondjam, hogy a sorozat fennállása óta az eddigi legjobb versenynek lehettünk szemtanúi! Így hát visszajövünk ide, hogy a finálét is a magyar rendezőség bonyolítsa le, aki tehát kihagyta volna a 3.

fordulót, most ne tegye!"

A szabad fordításban csúsztatást, sodródást jelentő drift nem más, mint az autó tökéletes uralásának és irányításának látványos demonstrálása oly módon, hogy az autó lehetőleg egy centimétert se haladjon a szokásos módon, egyenesen.
A drift őrület Japánból származik, ahol az 1960-as években rendezték meg a drift futamok elődjeként számon tartott, első illegális hegyi versenyeket. Itt a versenyzők egyetlen célja az volt, hogy minél rövidebb idő alatt teljesítsék a hegyi út két kijelölt pontja közötti távot. Néhányan közülük a jobb idő kedvéért a rallye-ból ellesett kanyarvételi technikákat alkalmazták, ebből nőtte ki magát később a drift.

A sportágban a stílus és a kanyartechnika számít, nem az idő. A drift lényege, hogy az autó hátulját a túlkormányozottságból fakadó kitörésekor a kanyarban csúszásban kell tartani anélkül, hogy az autó megtapadjon. A drift a hátsó kerekes autók és azok pilótáinak művészete.

Az Electronic Arts Need for Speed? sorozata a világ legveszedelmesebb, adrenalin pumpáló utcai versenyeinek világába vezeti el a játékosokat. A legendás Need for Speed sorozat tavaly novemberben megjelent tagja a Need for Speed Carbon, amely a vadonatúj kanyon-versenypályákkal felfokozott játékélményt nyújt a rajongóknak. A most megjelenő Need for Speed?ProStreet játékban a legjobb utcai autóversenyzőkkel vívhatunk meg a legkülönbözőbb erőpróbák során.

A rendezvényről további info a www.drifter.hu weboldalon érhető el.
5 hozzászólás

marco

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Vendég írta:


itt vagyotok?
Hülye kérdés. Perpill 651 személy van itt rajtad kívül. De hagyd abba az offolást pls. Köszi.

válasz erre

marco

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Vendég írta:
haljátok az egyik legjobb barátomnál vaok nem tudtok egy jó hátérképes oldalt??? nem tudtok segíteni??
Bár semmi köze a kérdésednek a topichoz, de parancsolj:

http://www.gamechannel.hu/hatterkepek

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 5 napjaitt vagyotok?

válasz erre

Vendég

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

haljátok az egyik legjobb barátomnál vaok nem tudtok egy jó hátérképes oldalt??? nem tudtok segíteni??

válasz erre

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 23 napja

Tök buli!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWarriorAutobot profiljaitalianman profiljaHellblade profiljaReichert Viktor profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja