Drift City: Újdonságok kerülnek a versenyjátékba

2010. június 07.
2.9971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hamburgi Bigpoint kiadó néhány új tartalommal lepi meg az ingyenesen játszható, internetes MMO jellegű Drift City rajongóit.

Az újdonságok különféle autókat, versenypályákat és egy Gotcha című szerencsejátékot takarnak, amelyben egy prémium kocsit lehet nyerni. A Vega V8 és V9 járgányokat a megfelelő szintet elérve szerezhetik meg a felhasználók a játékbeli pénzük felhasználásával. Az új útvonalak közé tartoznak a Koinonia Narrow Road és a Moon Palace Junction nevű zónák.

Az ugyancsak új instant-missziók során ötször több tapasztalati pontot szerezhetünk a versenyek alatt, mint idáig. A Gotcha-rendszerben négy körön át véletlenszerűen kiválasztott eszközöket, tárgyakat nyerhetünk. A fődíj egy Shadow nevezetű versenyautó, amely Drift City leggyorsabb verdája. A program további újdonságai közé tartoznak a többször is megismételhető küldetések, melyek által gyorsabb fejlődési ütemre tehetünk szert, vagyis egyszerűbben és szaporábban léphetünk szintet. A készítők különböző hibajavításokat és grafikai változtatásokat is végeztek a terméken. Egyelőre azt még nem lehet tudni, hogy a kiadó milyen további frissítéseket tervez kiadni a játékhoz, de a készítők azt állítják, hogy a közeljövőben egyre több meglepetés várható az alkotás rajongói számára.
13 hozzászólás

lacyboy

15 éve, 3 napja

Ré óta kiakaorm prónálni eljött az idő mosolygó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja