Dreamkiller: Mozgásban is debütál

2009. augusztus 15.
3.9251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Június utolsó napjaiban jelentették be a Dreamkiller című játékot, amely ezekben a pillanatokban is gőzerővel formálódik a Mindware Studios közép-európai műhelyében.

Ők azok a srácok, akiknek a Painkiller: Overdose-t is köszönhettjük, és a Dreamkillerrel pontosan az abban prezentált stílushoz kívánnak visszatérni. Ez pedig nem jelent mást, mint milliónyi randa szörnyikét, hatalmas puskákat és nem utolsósorban hordószámra spriccelő vérvörös nedűt. Természetesen a tökös főhős sem maradhat ki a mókából, aki a nemek egyenlőségének szellemében ezúttal egy Alice Drake névre hallgató leányzó.

A hölgyemény civilben pszichológus, szakterülete pedig a rémálmok eltüntetése. Ezt pedig nem ráolvasással, pirulák felírásával és hasonló tudományos és kevésbé tudományos módszerekkel éri el, hanem egy brutális minigun segítségével. Gyerekkora óta rendelkezik ugyanis azzal a képességgel - amely egyszerre átok és ajándék számára -, hogy be tud lépni az emberek álmaiba. Ennél a pontnál pedig meg is érkeztünk a lényegi részhez, a csúnyaságok kibelezéséhez, amelyet néhány képkockában a lenti trailer vége is szemeink elé villant. A csillagok jelenlegi állása szerint még az idei évben kezeink közé kaparinthatjuk a vérbő rémálmokat PC-re és Xbox 360-ra.
#tv#
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 11 hónapja és 12 napja

Azta de durva. röhögő smiley Az egész egy álomban fog játszódni?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja