Drawn to Death: félórányi gameplay felvétel a PS Plus egyik áprilisi ingyenes játékából

2017. április 01.
3.7611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PS Plus előfizetők egész áprilisban ingyen letölthetik maguknak David Jaffe, a Twisted Metal és a God of War alkotójának legújabb videojátékát, amiről a megjelenés örömére a legendás fejlesztő egy páratlanul alapos prezentációt közölt művéről.

Ennek köszönhetően az alábbiakban több mint 28 percen keresztül láthatjuk mozgás közben a játékot, amelynek leginkább a megjelenése különleges, lévén úgy fest, mintha egy középiskolás gyerek füzetének fickarajzai elevenedtek volna meg előttünk.

Ennek megfelelően a játék nagyon sajátos és nagyon egyedi, ám mégis kellően intenzív és véres is egyben, de győződjetek meg inkább erről magatok, vagy szerezzétek be április 4-től - PS Plus előfizetőként ingyen, normál esetben 20 dollárért.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

3 éve, 6 hónapja és 19 napja

Totál megértem az újító szándékot, valahol még becsülöm is, hogy nem akartak (vagy nem tudtak?) a klisék után menni és egyedit csináltak, de sajnos nagyon csúnya lett a játék.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 6 hónapja és 20 napja

Pont olyan ocsmány és igénytelen, mint egy tini füzete. Rohadt jó és egyedi ötletnek tartom, azonban iszonyat rétegcuccnak is. Például én se tervezek játszani vele, pedig ingyen fogom megkapni PS plushoz.

válasz erre

Eltohn

3 éve, 6 hónapja és 20 napja

Uhhh ez nagyon gagyi

válasz erre
Drawn to Death
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profiljaWickedSick profiljarDAVE profiljaDamdomdam profilja