Draugen címmel májusban érkezik a Dreamfall Chapters alkotóinak új kalandja

2019. április 05.
5.9631
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlenül ígéretes kalandjátékkal szeretnék megörvendeztetni a stílus kedvelőit még az idén a Dreamfall Chapters-ről ismert Red Thread Games emberei, akik Draugen címmel egyenesen a norvég fjordok közé repítenek minket aktuális művükkel.

Minderre pedig várhatóan már nem is kell sokat várni, a fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy terveik szerint már májusban elérhetővé teszik a Draugent, és bár egyelőre csak a PC-s tábor örülhet neki, de ők garantáltan odáig lesznek ettől a csodálatos kalandtól.

A játék Edward és Lissie történetét meséli el, akik az 1920-as évek Norvégiájában, egy a fjordok között található kisvárost keresnek fel annak érdekében, hogy megtalálják Edward feleségét, csakhogy hősünk elméje az utazás során fokozatosan megbomlik, és ez nemcsak rá, hanem az egész környezetre is hatással lesz.

A Draugen a későbbiekben PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet majd, májusban azonban csak PC-re várhatjuk, az alábbi kedvcsinálón látható formában.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

9 hónapja,

Már most tetszik. Az a baj, hogy nem vagyok perfekt angolból és a Dreamfall is csak várakozik, hogy végre játsszam. Én meg a magyarításra várakozok, de senki nem csinálja :-(

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja,

Nem néz ki rosszul, de még a Dreamfall-al se játszottam.
Most már ideje lenne.

válasz erre
Draugen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja